Doornroosje
loader

INFO

De Merleyn Pas

Wat is De Merleyn Pas?

De Merleyn Pas is dé manier om nieuwe muziek te ontdekken. Doornroosje programmeert in Merleyn de spannendste acts en nieuwste muziek. Met De Merleyn Pas kun je voor €70,- een jaar lang naar álle concerten in Merleyn.

De Merleyn Pas 2019-2020 is uitverkocht.

Hoe werkt het?

Je bestelt de pas online en betaalt één keer €70,-. De Merleyn Pas wordt online direct aan je account gekoppeld en gaat in per 1-9-2019. Het Merleyn Pas seizoen eindigt na één jaar op 31-8-2020.

De volgende keer dat je een kaartje voor een concert in Merleyn wilt kopen is er in de webkassa een speciale Merleyn-Pas-ticket beschikbaar. Dit ticket is alleen voor jou zichtbaar en ‘kost’ €0,-. Als je het ticket koopt wordt deze op je pas geladen. Als je op de avond van het concert naar Merleyn gaat neem je de fysieke pas  (met daarop de door jou gekochte ticket) mee. De Merleyn Pas wordt aan de kassa gescand. We sturen de fysieke Merleyn Pas binnen een week na aankoop toe.

De Merleyn Pas in 5 stappen:

  1. Je koopt De Merleyn Pas op de Doornroosje-website (uitverkocht)
  2. Je krijgt de pas toegestuurd.
  3. Je koopt met je eigen account Merleyn Pas tickets voor €0,-
  4. Je gaat naar de show en laat je tickets scannen vanaf je pas.
  5. Wel een kaartje voor €0,-, maar ga je toch niet? Annuleer je ticket!

Tickets kopen

Na aankoop is De Merleyn Pas direct aan je online account gekoppeld.
Nu kun je de speciale Merleyn Pas tickets op je pas laden. Deze kosten €0,-.
De Merleyn Pas ticket bestel je door bij het concert waar je naartoe wil op ‘Koop tickets’ te klikken.
In de kassa omgeving selecteer je 1 ticket op de speciale kaartsoort ‘Merleyn Pas ticket’.

Als je klikt op ‘Verder’ wordt de ticket is op je pas geladen. Je ontvangt geen PDF ticket, maar laat je persoonlijke pas scannen bij de kassa van Merleyn.

Je kunt zien welke tickets op je pas zijn geladen in de bestelhistorie van je account pagina.

Toegang Concerten Merleyn

Als Doornroosje de betaling heeft ontvangen, sturen we De Merleyn Pas naar je op. Als je een ticket (van €0,-) koopt, wordt deze automatisch op je pas geladen. Jouw persoonlijke Merleyn Pas wordt bij de ingang van Merleyn gescand.
Je hoeft dus geen tickets meer uit te printen of te downloaden. Wel heb je altijd jouw persoonlijke pas nodig om binnen te komen bij Merleyn.

Tickets annuleren

Als je geen gebruik maakt van je ticket, vragen we je vriendelijk doch dringend om deze te annuleren. Zo geef je andere muziekliefhebbers de kans om hun favoriete show te zien en voorkom je dat er minder bezoekers bij een concert zijn dan de band verwacht.

Om tickets te annuleren, log je in op Doornroosje.nl en ga via ‘mijn account’ naar ‘Bestelhistorie’.

Klik je ‘Bestel historie’ aan.

Klap de ticket die je wilt annuleren open door op het plusje links te klikken.

Klik op ‘Annuleren’.

 

FAQ

Als ik de De Merleyn Pas wil bestellen kom ik op mijn account-pagina. Hoe kan ik dan De Merleyn Pas bestellen?
Om jouw Merleyn Pas persoonlijk te kunnen maken en naar je op te kunnen sturen, hebben we je adres en foto nodig. Deze gegevens koppel je aan je account voordat je De Merleyn Pas af kan rekenen. Vul de gegevens aan, upload een foto en klik onderaan op wijzigen om verder te gaan.

Ik heb een Merleyn Pas aangeschaft, maar ik kom er bij Merleyn niet in. Hoe kan dat?
Waarschijnlijk heb je geen ticket op je pas geladen. Alleen met een geldige ticket (van €0,-) heb je toegang tot de show. Deze ticket wordt na aankoop aan je online account gehangen en op je pas geladen.

Zo houden we zicht op het aantal mensen dat naar een concert komt en weten we hoeveel kaartjes we nog kunnen verkopen.

Bij een show die niet is uitverkocht, kun je ook gewoon nog voor de deur van Merleyn online een ticket (van €0,-) kopen en op je pas laden.

Ik heb een pasje, waarom moet ik dan toch een ticket kopen?
De capaciteit van Merleyn is beperkt. Er kunnen maximaal 190 mensen binnen. Als iedereen met een pasje automatisch toegang heeft, dan kunnen we niet inschatten hoeveel pashouders er daadwerkelijk naar de show komen. Dat zou kunnen betekenen dat we verwachten dat een show is uitverkocht, terwijl er pashouders niet op komen dagen. Dit is vervelend voor de optredende artiest. Om dit te voorkomen vragen we bezoekers een ticket te kopen voor €0,-. Dan weten we zeker dat je er ook echt bij bent en weten de artiesten hoeveel publiek zij kunnen verwachten.

Als je een ticket hebt gekocht, maar je kunt toch niet komen, annuleer dan je ticket.

De show is uitverkocht, mag ik met mijn Merleyn pas naar binnen?
Nee, met alleen je Merleyn pas heb je geen toegang tot (uitverkochte) shows. Je hebt een ticket van €0,- nodig om bij de show te kunnen zijn.

Als je eerder een kaartje voor €0,- hebt aangeschaft, dan is deze is op je pas geladen en heb je natuurlijk wel toegang tot de (uitverkochte) show.

Ik ben mijn Merleyn pas kwijt. Wat nu?
No sweat, je kunt een nieuwe pas aanvragen. Stuur een mailtje met Merleyn pas kwijt in de onderwerpregel naar [email protected]. De kosten hiervoor bedragen €10,-.

Ik wil mijn Merleyn pas verlengen. Kan dat?
Jazeker, de Merleyn Pas is geldig van 1 september – 31 augustus. In augustus krijgen Merleyn-Pas-houders de kans om hun pas te verlengen.