Tickets
Donuts - Background3

Check out the line-up

Django Amon
Net bevestigd

Django Amon

Django Amon

Django Amon

Net bevestigd

Nimma’s very own Django Amon is een graag geziene DJ op feestjes. Hij neemt je mee op een muzikale reis van Trap tot Oldskool-/Newskool Hiphop en weer terug. Geen wonder dus dat hij de winnaar is van de allereerste Donuts DJ contest!

MC Disci
Net bevestigd

MC Disci

MC Disci

MC Disci

Net bevestigd

MC Disci, voor én achter de schermen een legend in de Nimma hiphop game. Gooide hoge ogen als onderdeel van Discipline x Rather Real en staat tegenwoordig ook achter de mic bij Altijd Onderweg. Doordeweeks zet deze man zich in voor talentontwikkeling binnen de urban arts en vandaag is het aan Disci om de Donuts mainstage te hosten.

Don de Baron
Net bevestigd

MC Don de Baron

Don de Baron

MC Don de Baron

Net bevestigd

MC Don de Baron, wie kent hem niet? Deze man is standaard het zonnetje in huis op alle feestjes en festival. Hoe je hem herkent? Aan z’n snelle bril en zijn net zo snelle dansmoves. Don laat je lekker gaan op Hiphop, House, Techno, Dubsteb en alles wat er niet in dit rijtje staat. Daarnaast is hij founder van ‘MiniRave’ waarbij hij keiharde feestjes organiseert op kleine locaties.

10WEEKS
Net bevestigd

10WEEKS

10WEEKS

10WEEKS

Net bevestigd

Rising star 10WEEKS is een eclectische DJ uit Den Bosch. Met een voorliefde voor zijn stad en doel om hier een breeder muziek aanbod aan de man te brengen is hij actief sinds begin 2017. Met zijn eigen rauwe, vrolijke en verfrissende sound heeft hij zijn eigen sound gecreëerd met duidelijke invloeden uit; Hip-Hop, R&B, UK House & future beats. Deze eigen sound heeft ervoor gezorgd dat 10WEEKS binnen korte tijd op verschillende clubavonden door het zuiden te vinden was en heeft gestaan op benoemswaardige festivals & spots als; Down the Rabbit Hole, Zwarte Cross en Paaspop. Deze zegetocht zet zich voort op Donuts Festival.

Dave Nunes
Net bevestigd

Dave Nunes

Dave Nunes

Dave Nunes

Net bevestigd

De naam Dave Nunes is inmiddels een bekend begrip binnen en buiten Nijmegen. Deze man switcht zonder enig probleem van Hiphop/R&B naar Afrobeats en weer naar UK sounds. Al ruim een jaar is hij resident DJ bij Froday en je ziet hem regelmatig achter de decks verschijnen bij Encore Amsterdam.

Zinsimillia
Net bevestigd

Zinsimilla

Zinsimillia

Zinsimilla

Net bevestigd

Zinsimilla is alles behalve je average DJ. Deze new girl in town gaat in een vloeiende beweging van Hiphop naar Afrobeats en van Funk naar R&B. Dat je lekker los kunt gaan tijdens haar sets is gegarandeerd! Zijn die heupen al opgewarmd?

Cathy
Net bevestigd

Cathy

Cathy

Cathy

Net bevestigd

Cathy is een upcoming DJ die inmiddels niet meer weg te denken is uit de Nijmeegse scene. Met een mix van Afrobeat, Dancehall en Hip-hop vind je haar inmiddels wekelijks in clubs door heel het land. Tijdens een set van Cathy is het vrijwel onmogelijk om stil te blijven staan. Ayeee!  

Noeall
Net bevestigd

Noeäll

Noeall

Noeäll

Net bevestigd

De DJ formerly known as Rather Real ken je misschien als resident van Chocolade, waar hij al 5 jaar lang de beste hiphop DJ\s naar Nijmegen haalt. Als DJ zelf heeft Noëall heeft een eclectische smaak en schuwt ook uitstapjes naar de UK en future sounds niet.

Deemz
Net bevestigd

Deemz

Deemz

Deemz

Net bevestigd

Deemz raast als een frisse wind door de Amsterdamse clubscene. Met haar unieke eigen sound weet ze menigeen club op de meest creatieve manieren op z’n kop te zetten. Haar ervaring bracht haar al door het hele land maar ook in Berlijn en Tokyo. Verwacht een high energy set vol met de nieuwste gems, trappy 808s en speaker knocking kicks!

Ozai
Net bevestigd

Ozai

Ozai

Ozai

Net bevestigd

Ozai is een jonge DJ die steeds meer naam is voor zichzelf aan het maken is. Excentriek met een vleugje hiphop en wildness. Hij draait de nummers die anderen misschien niet durven te draaien, hij doet wat hij wilt. Naast zijn eigen feest ‘Nightshow’, heeft hij onder andere gedraaid bij Encore, Kingston Crown en Vunzige Deuntje en komt hij op Donuts voor het eerst naar Nimma.

HATO
Net bevestigd

HATO

HATO

Net bevestigd

Deze man laat turnup als een understatement klinken. Zijn stijl valt onder de eclectische noemer, maar hierbinnen laat Hato wel zijn roots terugkomen: Curacao. Van Bootyshake naar Hiphop/R&B, maar ook van EDM naar Hardstyle, niets is te gek. Met een oplettend oog voor het publiek mixt deze veelzijdige topper de lekkerste platen aan elkaar en feest hij ondertussen net zo hard mee.

Fiesta Macumba Soundsystem
Net bevestigd

Fiesta Macumba Soundsystem

Fiesta Macumba Soundsystem

Net bevestigd

Fiesta Macumba Soundsystem bombardeert de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: reggaeton, cumbia, dancehall, pachanga, salsa, merengue, bachata, kuduro, tropical bass, latin hiphop, afro… Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat.

Amartey
Net bevestigd

Amartey

Amartey

Net bevestigd

Amartey zingt en rapt in het Engels en het Ghanees, daar waar zijn roots liggen. Hij maakt al een tijdje muziek, meestal met de getalenteerde producer QUESI. Het zoete geluid van de muziek van Amartey, een kruising tussen afropop, reggae en soul, geeft je het gevoel dat het een vrolijke zomerdag is.

SMP
Net bevestigd

SMP B2B DJ Prime

SMP B2B DJ Prime

Net bevestigd

Als er een duo is dat het gehele publiek zwetend naar huis stuurt, dan zijn het wel SMP en DJ Prime. Deze twee heren draaien zowel in het binnen- als buitenland alle clubs plat met een mix Ze zijn altijd on point en origineel en zijn van plan op op Donuts Festival een killer B2B set neer te zetten.

DJ Irwan
Net bevestigd

Irwan

Irwan

Net bevestigd

Irwan is een extreem ervaren dansvloer dj: al zeker 10 jaar een graag geziene gast op menig festival en feest. Ook niet onlogisch, wij zijn fan van zijn dansbare mix van hiphop en r&b en we hopen jullie ook! In 2016 was Irwan zelfs de tour DJ van Chris Brown voor de 12 shows van zijn Europese club tour.

Chivv
Net bevestigd

Chivv

Chivv

Net bevestigd

‘Sawtu Boys Money Gang’, oftewel SBMG, bestaat uit Chyvon Pala (a.k.a. Chivv) en Henk Mando (a.k.a. Henkie T.). De leden zijn beide opgegroeid in Kraaiennest; een deel van de Bijlmer in Amsterdam-Zuidoost. Inmiddels is Chivv ook zijn eigen weg ingeslagen en scoorde al verschillende met zijn eigen tunes en features zoal ‘Ewa Ewa’.

DJ Craze
Net bevestigd

DJ Craze

DJ Craze

Net bevestigd

DJ Craze is geboren in Nicaragua maar vluchtte toen hij 3 was met zijn familie naar de USA, inmiddels woont hij in Miami. De stijl van zijn muziek brengt veel muzikale invloeden uit zijn verleden naar boven zoals hiphop, drum and bass en breakbeats. DJ Craze is een meester in scratchen en heeft daarmee ook al meerder championships gewonnen. In 2008 was Craze de DJ van Kanye West voor zijn Glow in the Dark-tournee.

Broederliefde
Net bevestigd

Broederliefde

Broederliefde

Net bevestigd

Na hun grote doorbraak 2,5 jaar geleden heeft Broederliefde zichzelf de laatste jaren ontwikkeld tot een van dé hip-hop namen van Nederland. Broederliefde bestaat uit Mella, Jerr, Sjef, Emms en DJ Edson Ceasar. Zij kwamen altijd bij elkaar op een voetbalpleintje in Spangen (Rotterdam) en daar bloeide de vriendschap op. Naast voetbal was muziek altijd een belangrijk onderdeel van de vriendengroep, en zo begon het rappen een serieuze vorm aan te nemen.

Blacksta

BLACKSTA

Blacksta

BLACKSTA

De Nijmeegse Blacksta a.k.a. Sam Aduagyei zet inmiddels bijna wekelijks Afro feestjes op zijn kop door heel het land.

Tijdens zijn dansbare sets is het bijna onmogelijk om stil te blijven staan. Inmiddels vult hij al meer dan een jaar zowel de Merleyn als Doornroosje met zijn eigen concept Froday.

 

Harvey Al Dante

HARVEY AL DANTE

Harvey Al Dante

HARVEY AL DANTE

Harvey Al Dante, oftewel Jerry Margarita, is een entertainer van de bovenste plank. Naast zijn activiteiten met Future Cartel timmert Jerry met zijn solo alter ego Harvey Al Dante hard aan de weg.

Deze eclectic king beheerst de 1′s en 2′s als geen ander en is in de studio helemaal in z’n nopjes. Waar het qua stijlen stopt bij Future Cartel gaat het verder bij Harvey Al Dante. Of het nu aan de Costa del Sol is of aan de Nijmeegse Waalkade, Harvey zal niet rusten voordat het publiek helemaal all in is gegaan!

Emile Laurent

EMILE LAURENT

EMILE LAURENT

Emile Laurent kwam als 17-jarige in aanraking met dancehall, latin en afro-house en begon zelf met het maken van beats.

In de loop der jaren heeft hij zich ontwikkeld als producer en inmiddels verschillende hit remixes op zijn naam staan die plat worden gedraaid in de clubs. Denk aan de Afro Bootleg van ‘VakkenVullen’ van De Fellas’ ft Mula B & Louis en Frenna’s ‘My Love’ (Afro Edit). Ook met zijn eigen tracks zorgt hij ervoor dat iedereen wankel komt te staan!

Fab x Paans

FAB X PAANS

Fab x Paans

FAB X PAANS

De Tilburgse achternichtjes Fab x Paans hebben afgelopen zomer meer festivals platgedraaid dan festivalverslaafden hebben bezocht.

Zo stonden ze op festivals als Solar, Paaspop, WOO HAH, Milkshake, We Are Electric en meer. Hier trakteerden ze de festivalgangers op een mix van girly dancehall, grove hiphop en lekkere R&B. Don’t miss out on this fab duo!

EYCEE

EYCEE

EYCEE

Alexandros aka EYCEE is geboren in Nederland, maar groeide op in San Francisco en Sydney. Op zijn 21e settelde hij zich in Amsterdam en sindsdien is het hard gegaan met zijn (inter)nationale DJ carriere.

Zijn voorliefde voor UK sounds zorgde ervoor dat hij vorig zijn eerste track (‘Delicate Drippin’) releasde via het Engelse label Sans Absence. Ook organiseert hij feesten, zoals PARDON en POUND – EYCEE knows how to throw a party!

DRKNGHTS Collective

DRKNGHTS COLLECTIVE

DRKNGHTS Collective

DRKNGHTS COLLECTIVE

De beste dingen komen in trio’s en DRKNGHTS Collective is daar zeker geen uitzondering in.

Kristieyana, Bubbles en Phoenix hebben de experimentele clubscene op stormachtige wijze veroverd met hun aanstekelijke sets. Deze dames staan bekend om hun op unieke muziekselectie en gewaagde keuzes. Dit collective brengt je gegarandeerd in andere sferen, it’s gonna be magical!

Rachel Green - Donuts

RACHEL GREEN

RACHEL GREEN

Rachel Green is een begrip in de uitgaansscene. Met haar uiteenlopende repertoire van trap tot UK garage en van grime tot hiphop sloopt ze menig feestje in haar hometown Amsterdam en ver daarbuiten.

Haar eigen stijl en flawless mixing leverde haar o.a. radioshows op bij NTS, Red Light Radio en Operater Radio. Elke zomer gaat ze van festival naar festival en dit jaar slaat ze Donuts gelukkig niet over. Bewaar een beetje energie voor deze set, cause it’s going down!

Chamos

CHAMOS

Chamos

CHAMOS

Als headhonchos van Arnhems finest Watermeloen kan Chamos niet ontbreken deze zomer. Zo rockten ze onder meer Encore Festival, Paaspop en zien we ze regelmatig terug op Chocolade.

De sound van Chamos kan gezien worden als een mix van hiphop, r&b, afro, dancehall & future sounds afgetopt met een funky flavour. Niet alleen in de booth gaan de twee Arnhemse vrienden hard, ook in de stu weten de boys de weg. Met de frisse edits van Chamos gaan ze als een raket op soundcloud! Deze edits worden dan ook door diverse collega DJ’s in binnen én buitenland gedraaid.

Quique

QUIQUE

QUIQUE

Enrique Ebbink aka Quique is een Nederlands/Colombiaanse artiest die zowel Spaans- als Nederlandstalige tracks schrijft.

Nog voor zijn eerste solo release werd hij vorig jaar gevraagd mee te doen aan de FunX Fuego wedstrijd. Quique kwam hier ook direct als winnaar uit de bus. De video van zijn latin cover van ‘Merry’ leverde een storm aan enthousiaste reacties op. De video ging viral met inmiddels meer dan een miljoen views op YouTube. Zijn shows zijn altijd energiek, dansbaar en vol entertainment. Verwacht veel vuur en Bicicleta dancings!

DVTCH NORRIS

DVTCH NORRIS

DVTCH NORRIS

DeAntwerpse rapper DVTCH Norris is niet bang om te huilen op harde trapbeats. Een rapper die je laat moshpitten op een liefdesliedje.

DVTCH NORRIS klinkt alsof Cardi B en Dave Chapelle blut waren en een liefdesbaby kregen. Hij is als artiest vastbesloten de leiding te nemen in de hedendaagse cultuur met transparantie en muziek waar we ons allemaal mee kunnen identificeren. Hij opende al voor artiesten als J Cole en Chance The Rapper en heeft op WOO HAH! en Glastonbury (UK) al laten zien dat hij altijd garant staat voor een turn up on stage!

Amy Becker

AMY BECKER

AMY BECKER

Amy Becker komt ons all the way from London blessen met een DJ set. En dat betekent dat je alles kan verwachten; van hiphop tot dancehall, en van grime tot UK house.

Haar veelzijdige DJ sets hebben ervoor gezorgd dat ze binnen no-time over de hele wereld werd geboekt. Ook had ze haar eigen show op Radar Radio en deed ze meerdere Boiler Room sets. This girl knows whatsup!

Idaly

IDALY

IDALY

We maakten een aantal jaar geleden kennis met Idaly als één van de leden van het New Wave collectief, waarmee hij de Popprijs won in 2015.

Hij is onder meer te horen op ‘Hoog/Laag’ en ‘No Go Zone’ en stond op grote festivals als Appelsap en Lowlands. In het daaropvolgende jaar verscheen zijn solo-debuut ‘Eindelijk’ bij Top Notch, gevolgd door een reeks van EP’s die hem uiteindelijk twee dikke hits opleveren met ‘Wine Slow’ ft. Ronnie Flex, Bizzey Famke Louise en ‘Lil Mama’ samen met Josylvio. Met een album op komst is het zonder twijfel Idje season!

Waxfiend

WAXFIEND

WAXFIEND

Kleine kans dat je nog nooit hebt gedanst op een DJ set van Waxfiend. Hij behoort al jaren tot de top van de hiphop, r&b en dancehall DJ’s.

Zo opende hij al voor grote artiesten zoals Rihanna, Lil Yachty, Kehlani en Young Thug. Vorig jaar hoorde je hem terug op de NORI EP van Ronnie Flex, die hij van begin tot eind aan elkaar mixte. Ook is hij één van de oprichters van Jamrock en Encore, waar hij van begin tot eind zorgt voor een turn up. Waxfiend the champion you see!

ODIN

ODIN

ODIN

De Nijmeegse Odin is een veelzijdige en soulfulle DJ en producer.

Hij heeft tracks uitgebracht op labels als Darker Than Wax en Crispy Crust (DE) en werkt samen met artiesten als Digitzz, Linde Schöne en Rico Greene. Naast zijn residentie bij Chocolade, draait hij o.a. bij Encore en YardBird en deze zomer ook bij Donuts!

Yung Internet

YUNG INTERNET

YUNG INTERNET

Yung Internet maakt naar eigen zeggen al muziek sinds het begin der tijden.

Deze Amsterdamse designer hip-hop formatie, bestaande uit Yung Mau, Yelli en DJ Hyperlink, debuteerde in 2014 met hun EP genaamd J.O.B.S. en waren sindsdien in elke club te horen met de hits ‘1 Affoe x 2’ en ‘Ik Zag Je’. Hun onderwerpen variëren van Superchimi’s en Lebara-beltegoed tot ponypacks van D’Angelo. Dit jaar vieren ze hun 5-jarig jubileum en komen ze ook naar Donuts om het sannies te laten regenen!

Poke

POKE

POKE

Nimma’s own Poke aka Pokro kan natuurlijk niet ontbreken in de line-up van Donuts!

De MC staat bekend om zijn onuitputtelijke energie op het podium en gaat sinds de hit ‘Loco’ met Yung Felix en Dopebwoy als een sneltrein. De video heeft inmiddels meer dan 70 miljoen views te pakken en bijna 35 miljoen Spotify streams. Ook met zijn tracks ‘In Je Face’ ft. MocroManiac, ‘Lekker he’ en zijn nieuwe hit ‘Baby Momma’ ft. Yung Felix en Bizzey killt hij elke stage, so pull up!

Jacin Trill

JACIN TRILL

JACIN TRILL

Jacin Trill heeft eigenlijk maar één boodschap voor de wereld: no more bad vibes. De titel van zijn tape ‘Happyland’ zegt alles.

Als het leven tegenzit laat Jacin je op zijn unieke manier zien dat achter elke wolk de zon schijnt. Dat maakt hem tot één van de meest geliefde Nederlandse rappers van het moment. Inmiddels heeft hij meerdere EP’s op zijn naam staan. waaronder ‘Zo Vader Zo Zoon’ met Bokoesam, en verkoopt hij zaal na zaal uit met zijn shows. Get hyped!

NOT3S-donutsfestival

NOT3S

NOT3S

De UK rapper Not3s kan je kennen van de hits ‘Addison Lee’ en ‘Aladdin’ – wat hem een nominatie opleverde voor de BBC Sound of 2018. Ook zette hij zichzelf in the picture door zijn samenwerkingen met de zangeres Mabel, zoals ‘Fine Line’.

In 2017 bracht hij zijn debuut EP ‘Take Not3s’ uit, waarop deel twee volgde vorig jaar. Hier staat ook een productie op van Jack $hirak. Zij doken samen de studio in toen hij in Amsterdam was voor een show bij Encore. Deze zomer komt hij naar Nimma met nog meer energy en heat; get fly like Aladdin!

Donuts Festival

Deze zomer wordt het oosten van Nederland getrakteerd op een nieuw festival: Donuts! Ook zal hiermee een nieuwe locatie worden ingewijd, namelijk het industriële terrein NYMA wat direct aan de Waal ligt. Op de 4 stages zullen (inter)nationale live-artiesten te zien zijn, maar ook een grote selectie aan DJ’s en een randprogramma waarover later meer bekend wordt gemaakt.

Not3s • DJ Craze • Broederliefde • Jacin Trill • Poke • Beats by Esko & friends • Yung Internet • Irwan • Odin • WaxFiend • Idaly • SMP B2B DJ Prime • Amartey • Amy Becker • DVTCH NORRIS • QUIQUE • Chamos • Rachel Green • DRKNGHTS COLLECTIVE • EYCEE • Fiesta Macumba Soundsystem • Hato • Ozai • Deemz • Noeall • Cathy • Fab x Paans • Emile Laurent • Harvey Al Dante • Blacksta • Zinsimillia • J-Flava • Dave Nunes • 10Weeks • IJskouwd • MC Don de Baron • Mc Disci • Django Amon

De kaartverkoop is reeds gestart. Early birds zijn uitverkocht, maar reguliere tickets zijn te koop.

Volg Donuts via:

Instagram | Facebook event | Facebook