Doornroosje
loader

Nieuws

01.04.20

Doornroosje Tipt

Nu we de deur niet meer uit kunnen voor onze nodige portie livemuziek zien we gelukkig veel artiesten en dj’s online hun kunsten vertonen. Weet je niet waar je moet beginnen? Doornroosje tipt!

Clean Pete bij Radio Macaroni

Radio Macaroni brengt je sinds afgelopen vrijdag een portie positieve energie in tijden van quarantaine en social distancing, live vanuit het Honigcomplex in ons eigen Nijmegen. De VrijMiBo van het Zusje van Debbie is vaste prik en een dikke aanrader op vrijdagen tussen 5 en 7. Woendag 1 april is Clean Pete te gast voor een live stream op z’n Clean Pete’s. Intunen dus om 20.00 via Facebook of Youtube.

Down the Rabbit Hole duikt in het archief

Hoe de zomer van 2020 eruit gaat zien, wie zal het weten? Tot die tijd neemt DTRH regelmatig een duik in het archief met eenmalige streams van concerten uit betere tijden, zodat jij vanuit je luie stoel even helemaal in de festival mood komt. Eerder zagen we al shows van Oscar & The Wolf en Editors voorbij komen. Houd hun social media in de gaten voor wat er komen gaat.

Booster Festival 20.20 Online

Booster Festival, een jaarlijks terugkerend netwerk- en showcasefestival voor popmuzikanten uit Overijssel en Gelderland, gaat dit jaar volledig online. Voor muzikanten is er overdag een online conferentie. Nieuw talent ontdek je ‘s avonds vanaf 19.00 tijdens de online showcases. Zaterdag 4 april via boosterfestival.nl

Donny Benét live from the D-Zone

Onze favoriete Australische disco crooner neemt je mee naar zijn Donnyland Studios voor een fijne cocktail van citypop, italo-synths en gladgestreken eighties funk. Goede reden om je huispak even om te ruilen voor je beste glitterjasje! Tune in op vrijdag om middernacht via The Don’s insta @donnybenet