Doornroosje
loader

Nieuws

Kids 'n' Billies 2020
22.01.20

Eerste namen Kids ‘n’ Billies 2020: Whiskey Shivers en Walter Broes & The Mercenaries

Zaterdag 20 juni valt Openluchttheater de Goffert wederom ten prooi aan Kids ‘n’ Billies 2020. Twee podia met rock ’n roll bands van bluegrass tot rockabilly en van rhythm ’n blues tot garagepunk. Al 18 jaar kenmerkt dit muziekfestival zich door een gevarieerde line-up en de kindvriendelijke opzet. Tal van activiteiten met een link naar rock ’n roll bieden vermaak voor de koters.

De eerste namen voor de 2020 editie zijn Whiskey Shivers en Walter Broes & The Mercenaries.

Een jaar geleden verkochten ze Merleyn glansrijk uit, Whiskey Shivers, vijf heren woonachtig in Austin, Texas. De uitbundigheid van frontman en violist Bobby Fitzgerald is zeer besmettelijk en met hun Trashgrass, Bluegrass, Country, Folk en Old Time Traditionals brengen ze gegarandeerd een feest naar het openluchttheater!

In 2008 speelde Walter Broes met The Seatsniffers op KnB. Dit jaar komt hij terug met Walter Broes & The Mercenaries. Je voelt de drive van The Cramps, de bordertown vibe van Los Lobos, de blues van Louis Jordan en de twang van Dwight Yoakam – altijd met de signatuur van de Peetvader van de Roots: Walter Broes, de boss op gitaar.

KLIK HIER VOOR TICKETS