fbpx

Filters

Black Bottle Riot

Black Bottle Riot

Sunday 29 December 2024
location:
Doornroosje
date:
Sunday 29 December 2024
doors open:
20:00 uur
start show:
21:00 uur

De muziek van Black Bottle Riot kanaliseert de rauwe energie van bluesrock zoals The Red Devils, bevat aanstekelijke melodieën die doen denken aan Thin Lizzy en omarmt de zuidelijke rock-branie van Lynyrd Skynyrd en de moderne grit van Blackberry Smoke.

Na het verschijnen van hun laatste studioalbum ‘That’s Amore’ in 2023 begon Black Bottle Riot aan een tournee bestaande uit meer dan 50 optredens. Van intieme locaties, cafe’s, poppodia tot festivals als Bospop en De Zwarte Cross.

Én de Nijmegenaren stonden eind vorig jaar twee keer in een uitverkocht Merleyn voor de opname van hun langverwachte eerste live-album. Dit nog te verschijnen dubbel album belooft de rauwe energie en essentie van hun liveoptredens vast te leggen en markeert een nieuwe mijlpaal voor de band.

Terwijl ze over de eindeloze snelwegen blijven rijden, blijft Black Bottle Riot standvastig in hun toewijding aan het spelen van soulvolle, no-nonsense rockmuziek die resoneert met fans van alle leeftijden. Met hun niet aflatende passie voor het maken van muziek en hun opwindende live optredens, ziet de toekomst er kraakhelder uit voor Black Bottle Riot.

genre

rock, rock & roll

media

Black Bottle Riot

Sunday 29 December 2024

placeholder