fbpx

Filters

Flaire

Flaire

Thursday 31 October 2024
Sold out

Never miss out on tickets? subscribe for weekly updates!

Newsletter
location:
Merleyn
date:
Thursday 31 October 2024
doors open:
21:00 uur
start show:
22:00 uur

Flaire komt dit najaar naar Merleyn! Met werk vol invloeden van pop en elektronische muziek neemt het drietal het publiek mee op een onweerstaanbare trip vol lekkere synths, strakke producties en kwetsbare Nederlandstalige teksten.

Je kan niet meer om de Haagse pop-acts heen! Ook de dansbare tunes van Flaire zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Na een succesvolle uitverkochte voorjaarstour zetten MaxLorenzo, Holty en Yves Springer hun momentum onverstoord door.

Het begon allemaal met één Instagram DM, waarin producer Yves Springer zijn muziek naar MaxLorenzo en Holty opstuurde. De laatste twee maakten al langer muziek, en waren onder de indruk van Yves’ productie. Flaire was geboren. Flaire? Ja, want het trio heeft ‘flaire’, elegantie, naar eigen zeggen. Ze braken door met onder andere de knaller van een hit ‘Na Vannacht’.

2024 wordt ongetwijfeld hét jaar van de Haagse boyband. De toon is in elk geval gezet met een uitverkochte voorjaarstour, een show op Eurosonic Noorderslag 2024 en lovende reacties op de nieuwe. EP ‘Sociale Zaken’, die op 12 januari is verschenen, ‘Sociale Zaken’ laat een geheel nieuwe kant van de heren zien: één met meer diepte, meer synths en vooral veel meer Flaire! Live zullen ze ook ongetwijfeld de boel op zijn kop zetten.

genre

electronics, pop

media

Flaire

Thursday 31 October 2024

placeholder