fbpx

Filters

Frank Boeijen

Frank Boeijen

Saturday 24 August 2024
Sold out

Never miss out on tickets? Subscribe for weekly updates!

Newsletter
location:
Openluchttheater De Goffert
date:
Saturday 24 August 2024
doors open:
19:30 uur
start show:
20:15 uur

Na zijn succesvolle bezoek in 2021, is Frank Boeijen terug in Openluchttheater De Goffert in zijn thuisstad voor twee concerten!

De liedjes van de Nijmeegse zanger en liedjesschrijver Frank Boeijen zijn inmiddels stevig verankerd in het muzikale landschap. Een optreden van Frank Boeijen volgt nooit platgetreden paden. Naast nieuwe composities zullen klassiekers als De Verzoening, Kronenburg Park, Zeg me dat het niet zo is en Koud in mijn hart niet ontbreken op de setlijst.

Een avondje Boeijen staat garant voor een gevarieerd concert op hoog niveau, waarbij Franks warme stem en zijn voortreffelijke muzikale begeleiders de luisteraar meenemen op een tocht langs ontroering en herkenning, langs avontuur en vakmanschap. Grootse popsongs, emotionele chansons – dat is Boeijen anno 2024 op de bühne.

  • “Frank Boeijen weet als vanouds vernieuwend voor de dag te komen. Hij verkeert in artistieke topvorm. Zijn stem heeft aan betekenisvolle gloed gewonnen. Er valt veel te genieten tijdens zijn voorstelling.” (Popmagazine Heaven)

genre

pop, singer songwriter

media

Frank Boeijen

Saturday 24 August 2024

placeholder