fbpx

Filters

IrSais

Ir Sais

Friday 19 November 2021
location:
Doornroosje
date:
Friday 19 November 2021
doors open:
19:30 uur
start show:
20:15 uur
Deze show kan helaas niet plaatsvinden vanwege de coronamaatregelen. We zoeken momenteel naar een nieuwe datum. Zodra we meer informatie hebben worden alle kaartkopers per e-mail geïnformeerd.

De Nederlands-Caribische zanger Ir Sais scoorde een immense TikTok-hit met het nummer ‘Dream Girl’. Sindsdien ligt de wereld aan zijn voeten. Met tropische, dansbare tracks als Para, Claramente en Chaka komt hij zo ongeveer elk uur voorbij op radiostation FunX. Vanavond brengt hij een flinke dosis Caribbean heat naar Doornroosje!

Van zelfgemaakt drumstel tot wereldhit

Al van jongs af aan zat muziek bij Irgwin Placido Sluis in zijn bloed. Op 11-jarige leeftijd leerde hij zichzelf drummen op een zelfgemaakt drumstel van oude blikjes. Hij leerde zichzelf in korte tijd nog veel meer instrumenten bespelen. Nadat hij in 2009 naar Nederland verhuisde en het nummer ‘Schatje zeg maar’ uitbracht, ging het razendsnel met zijn succes. Onder zijn eigen label Placido bracht hij meerdere albums uit.. ‘Dream Girl’ werd uitgeroepen tot het beste Latijns-Amerikaanse nummer van de zomer van 2020. Sindsdien heeft Ir Sais samengewerkt met grote namen als Sean Paul, Afro B en ChocQuibTown. Hij zet het  Papiamentu weer internationaal op de kaart.

 

 

 

genre

hip hop, latin

media

Ir Sais

Friday 19 November 2021

placeholder