fbpx

Filters

Image for Joe and the Shitboys + Charlie & the Lesbians

Joe and the Shitboys + Charlie & the Lesbians

Saturday 20 November 2021
location:
Merleyn
date:
Saturday 20 November 2021
doors open:
21:00 uur
start show:
22:15 uur

Deze show van Joe and the Shitboys + Charlie and the Lesbians in Merleyn op 20 november is verplaatst naar woensdag 19 januari 2022. Kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht.

Maak je klaar voor een avond die stevig tekeer gaat. Joe & The Shitboys en Charlie & the Lesbians komen naar Merleyn om de boel flink in elkaar te trappen!

Joe & The Shitboys zijn vier biseksule, vegan punkers afkomstig van de Faeröer Eilanden. Ze stoten af met korte en pakkende punkliedjes. Deze band werd dan ook opgericht met de bedoeling om asociaal gedrag aan de kaak te stellen. En niet alleen in hun conservatieve thuisland – waar ‘de rockscene overloopt van ruggengraatloze homofobie en vrouwenhaters’. De shows zitten vol energie. Hierbij wordt het spervuur van nummers, zoals “Drugs R’4 Kidz”, “Life Is Great You Suck” en “If You Believe in Eating Meat, Start With Your Dog” onderbroken door de flamboyante frontman, Joe. De band staat garant voor shows die zowel grappig als onverschrokken zijn!

Binnen elke ruimte waarin je Charlie & the Lesbians neerzet laten ze een onverwoestbare indruk achter. De band zou omschreven kunnen worden als een laaiend ongeregeld projectiel, dat de beste elementen van Pixies, Black Flag, Butthole Surfers, Daniel Johnston en Jay Reatard samenperst. Een Charlie & the Lesbians-show ontvouwt onvermijdelijk in volledige wanorde, waarbij zanger Charlie vaak in een hoop van mensenvlees wordt opgeslokt. Nadat de band in eerste instantie een verlaten antikraakschool tot thuisbasis hadden toegeëigend, vormde het smeulende garagegeluid een ongecontroleerde plaag van opgekropte dagelijkse frustraties. Deze ongetemde energie stroomt over op het podium en ontketent zich als een motorfiets die op volle toeren draait.

genre

punk

Joe and the Shitboys + Charlie & the Lesbians

Saturday 20 November 2021

placeholder