fbpx

Filters

Image for Maan

Maan

Saturday 19 October 2024
location:
Doornroosje
date:
Saturday 19 October 2024
doors open:
18:30 uur
start show:
19:15 uur
  • Maan is ongetwijfeld een van de meest succesvolle artiesten van Nederland. Het afgelopen jaar heeft ze de tijd genomen om uit te zoomen en te ontdekken waar haar hart sneller van gaat kloppen. Ze is terug met ‘Paranoia’, de eerste release van deze nieuwe era.

“Ik heb ervaren dat het goed is om uit te zoomen, terug te gaan naar de basis, juist als de wereld de volumeknop opendraait. Gun jezelf die vrijheid, gun jezelf om los te koppelen, letterlijk”. – Maan. Met haar nieuwe release wil Maan overbrengen dat het belangrijk is om niet altijd maar mee te gaan in wat er van je wordt verwacht, maar om los te breken van patronen en jezelf toe te staan te veranderen.

Maans muzikale reis leverde de afgelopen jaren twee albums op en bereikte een hoogtepunt met haar concert in de Ziggo Dome in december 2022, waarmee ze haar grootste show tot nu toe neerzette. Het succes van Maan bleef niet onopgemerkt, want met de single ‘Stiekem’ met Goldband stond ze meer dan een jaar onafgebroken in de Top 50 van Spotify en sleepte ze meerdere awards binnen.

genre

pop

media

Maan

Saturday 19 October 2024

placeholder