fbpx

Filters

Image for Milow + Milo Meskens

Milow + Milo Meskens

Friday 30 September 2022
location:
Doornroosje
date:
Friday 30 September 2022
doors open:
19:30 uur
start show:
20:15 uur
Deze show is verplaatst naar dinsdag 4 oktober. De gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Alle kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht.

Ruim tien jaar geleden brak de Vlaamse singer-songwriter Milow door op Europees niveau met ‘Ayo Technology’. Zijn internationale debuutplaat haalde platina in België, Duitsland en Zwitserland. In Nederland, Frankrijk en Oostenrijk behaalde de plaat goud. Tien jaar later brengt hij alweer zijn zesde studioalbum uit. Op gewiekste wijze weet Milow hier persoonlijke onderwerpen te vertalen naar nummers die voor iedere luisteraar herkenbaar zijn

Op het nieuwe album ‘Lean Into Me’ creëert hij een gevoel van empathie en genegenheid. De plaat benadrukt het belang en de waarde van vriendschap, hetgeen dat Milow nauw aan het hart ligt. Op dit album keert hij terug naar de sound zoals de beginperiode van zijn carrière. De teksten van de Belgische singer-songwriter blijven nog even diepzinnig en emotioneel pakkend als ervoor. Tijdens zijn show brengt hij een mix van zijn bekende hits en nummers van zijn langverwachte zesde album.

genre

pop, singer songwriter

media

Milow + Milo Meskens

Friday 30 September 2022

placeholder