fbpx

Filters

poederdoos

Kingsnight Edition

Poederdoos

Friday 26 April 2024
location:
Merleyn
date:
Friday 26 April 2024
doors open:
23:00 uur
start show:
23:00 uur
doors closed:
04:00 uur
end time:
04:30 uur

Poederdoos gaat kingsnight hosten in de Merleyn! Het wordt een broeierige avond waar het kleurrijke queer nachtleven wordt gevierd. Deze kingsnight of kinksnight kent een speciale dragking line-up, gecureerd door de king (HEL)ena van het draghuis ‘House of Løstbois’. Poederdoos is een speelse queer club-avond, die pendelt tussen Arnhem en Nijmegen. We behangen de Merleyn  vol met decor, en proppen de line-up vol met drag, performances en dj’s. De DJ’s van Poederdoos draaien disco, italo, house en electro. Op de line-up staan: DJ Hizzl, Yuval Avital , Mascaretti, DJ Superdoei, Helena, Lucian Squid en Samuel

DJ Hizzl draait voornamelijk groovy house en disco. Hij is verzot op het funky house-geluid uit de jaren ’90 in combinatie met instrumentale disco uit de jaren ’70. Hizzl begrijpt dat het oog ook wat wilt en verschijnt vaak als dragking achter de draaitafels.

Yuval Avital neemt je tijdens haar set mee naar een tropische club waar naadloos vroege house-platen uit de jaren ’90 worden gemixt met een vergeten Franse disco track. Yuval houdt van het warme house-geluid.

Mascararetti is een tutti-veteraan en zal gepast laat op de avond het podium van Poederdoos bestijgen. Bij de besnorde Mascaretti gaan de registers van de synths altijd vol open. Verwacht vette en onbekende repeterende Italo en her en der een electro-banger.

DJ Superdoei Is het een clown? Is het het achterneefje van Klaus Nomi? Het is DJ Superdoei, eindbaas, host en huis-dj van Poederdoos. Superdoei is een bont-geschminkte druktemaker met een verslaving: italo, electro en disco op vinyl.. Verwacht van deze dj een eclectische mix van onbekende duistere disco, een vleugje New Beat, her en der een meezingbare Italo-knaller en soms een pulserende electro-plaat.

HelenaHEL(ena), een ravende wrom; een stripper, ego-tripper en mind-flipper. Een genderbender die je in no-time om diens glibberige vingers heen wikkelt. HEL is speels, uitdagend en ongrijpbaar.

Tijdens hun energieke en verleidende optredens speelt die met aantrekking en walging, gender en seksualiteit. Punk, pop en sensationeel.. HEL(ena) is voor de één een viering en acceptatie van het ongebruikelijke en voor de ander slechts een worm gespiesd aan een vishaak; ondergewaardeerd en voedsel voor de roofdieren. HEL(ena) maakt het overigens niet uit, diva voelt die zich toch wel.

HEL(ena) is onderdeel van House of Løstbois in Amsterdam en glijdt geregeld van podium naar podium.

Lucian Squid is een non-binaire gender-fucking dragking en founding member van de House of Løstbois. Lucian’s performances worden omschreven als drag noir. Die laat diens seksuele energie de overhand nemen, deuren openen en verkennen. Lucian mixt spoken word, met striptease en performance kunst. Donker, rauw en seksueel.

Als een tol transformeert Lucian diens verschijning en gender tot het duizelt en alle lusten en angsten bevredigd zijn. Alsof alle karakters uit Alice in Wonderland zijn samengesmolten in één enkel lichaam.

SAMUEL Rechtstreeks vanuit de UFC boksring verschijnt, voor het eerst op het podium, de heetste en meest ondeugende vechtsporter Na jaren intensief trainen mag Poederdoos met trots en vol spanning Samuel verwelkomen.

Samuel zoekt het genot in de discomfort. Hen gebruikt hun lichaam om je ruwste verlangens te onthullen. Die zal porren, uppercuts uitdelen, en speeksel zou langs diens lippen glijden. Een, twee, drie: blijf ademen en leer je overgeven aan Samuel!

genre

at night, disco, italo

media

Poederdoos

Friday 26 April 2024

placeholder