fbpx

Filters

Ruben Annink

Ruben Annink

Thursday 31 October 2024
location:
Doornroosje
date:
Thursday 31 October 2024
doors open:
20:00 uur
start show:
20:30 uur

Zeer regelmatig kreeg Ruben Annink de vraag wanneer hij weer met zijn band een tour door het land gaat doen. Zijn trouwe fans en bezoekers van zijn shows weten namelijk dat het altijd een groot feest is om hierbij te zijn. En NU mag Ruben het van de daken schreeuwen! Dit najaar komt de zanger terug naar de Nederlandse podia, waaronder Doornroosje!

Na het succes van zijn vorige club- en theatertour heeft Ruben zich gestort op nieuw repertoire, is hij te gekke samenwerkingen aangegaan en heeft hij met zijn fantastische band weer een te gekke clubshow in elkaar gezet. Zoals Ruben zelf zegt: “Dit wordt echt een te gekke tour! En wat ben ik blij dat ik eindelijk door het land mag crossen met mijn band! We gaan er een keihard feestje van maken”. Kort samengevat: dit wil je dus niet missen.

Ruben Annink werd voor het eerst bekend bij het grotere publiek door zijn deelname aan tv programma “De Beste Singer-songwriter” in 2015. De Haarlemse zanger – die zijn carrière als straatmuzikant begon – werd op zijn vijftiende ontdekt waarna hij al snel hits scoorde met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer. Inmiddels heeft Ruben binnen de Nederpop zijn eigen sound en stem ontwikkeld en keert hij dit jaar terug op de Nederlandse podia.

genre

pop

media

Ruben Annink

Thursday 31 October 2024

placeholder