fbpx

Filters

Sticks 2024

Sticks

Saturday 10 August 2024
location:
Openluchttheater De Goffert
date:
Saturday 10 August 2024
doors open:
19:30 uur
start show:
20:15 uur

Sticks komt deze zomer terug naar Nijmegen voor een dikke liveshow! Ditmaal brengt de Zwolse rapper zijn scherpe lyrics, onnavolgbare flow en authentieke beats naar Openluchttheater De Goffert.

Sticks brak door met de rapformatie Opgezwolle en is inmiddels een van de grootste namen van de Nederlandse hiphop. De samenwerking met rapper Rico en producer Delic was het begin van een carrière vol uiteenlopende projecten. Vanuit daar maakte Sticks de ene plaat na de andere. Sticks ging aan de slag met soloalbums en begon gelijktijdig met zijn vriendengroep uit Zwolle rapformatie de Fakkelbrigade. Onder andere de samenwerkingen met namen als A.R.T, Rico, Typhoon, Kubus, Freez, Winne, Jiggy Djé, Hef, Lijpe en Mula B volgde.

In zijn oneindige zoektocht naar vernieuwing bracht hij een autobiografisch boek op de markt waarin hij een unieke inkijk geeft in zijn creatieve proces. De meest recente albums die uit dat proces ontstonden zijn ‘STICKmatic’ en ‘Het Mooiste Komt Nu’. Begin 2022 verscheen er een documentaire over Sticks zijn leven, welke dezelfde naam draagt als zijn laatstgenoemde album.

genre

pop, hip hop, rap

media

Sticks

Saturday 10 August 2024

placeholder