fbpx

Filters

TheDean

The Dean

Friday 10 December 2021
location:
Merleyn
date:
Friday 10 December 2021
doors open:
21:00 uur
start show:
22:00 uur

De show van The Dean op 10 december 2021 in Merleyn wordt verplaatst naar vrijdag 11 februari 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht.

Jarenlang heeft Daan Boom zijn innerlijke drift om rapper te worden weten te onderdrukken. Nu de sterren eindelijk goed staan gooit hij het roer om. The Dean is geboren, het werd eens tijd!

The Dean is gelijk al een van de meest productieve rappers in the game. In zijn eerste maanden als rapper gooit hij er tal van tracks met videoclips uit. Zijn rap-carrière is sinds de start te volgen in de gelijknamige hitserie op YouTube, en dit draagt flink bij aan het succes van al zijn nummers. Hij bracht al singles uit met o.a. Bizzey, Donnie, Lange Viezerik en René Froger! Sindsdien is hij talk of the town en kan hij eigenlijk niet meer normaal over straat. Zelfs op de snelweg wordt hij herkend, maar dan moet je ook maar geen nummer maken over je Dacia Logan. Dan vraag je er om. Het voorprogramma wordt verzorgd door homey’s de Makelaar & Bobby Bueno

genre

pop, hip hop, rap

The Dean

Friday 10 December 2021

placeholder