fbpx

Filters

Image for Voice of Baceprot

Voice of Baceprot

Tuesday 30 November 2021
location:
Merleyn
date:
Tuesday 30 November 2021
doors open:
19:30 uur
start show:
20:30 uur
Deze show kan helaas niet plaatsvinden vanwege de coronamaatregelen. Er komt geen nieuwe datum. Alle kaartkopers krijgen hun geld automatisch gerestitueerd.

Deze show van Voice of Baceprot op dinsdag 30 november 2021 is vanwege de coronamaatregelen afgelast. Er komt geen nieuwe datum. Alle tickets worden automatisch gerestitueerd. Kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht.

De uit West-Java, Indonesië afkomstige dames van Voice of Baceprot komen voor het eerst naar Europa. De band weet op ongekende manier metal beleven en uitdragen. Voice of Baceprot is afkomstig uit de Soedanese taal en betekent ‘herrie’.

De dames leerden elkaar kennen op de middelbare school toen de drie bandleden nog klasgenoten van elkaar waren. Begin 2015 trekt het trio de online aandacht met een Rage Against the Machine cover op YouTube en sindsdien is het enkel harder gegaan met de jonge vrouwen. Niet alleen groeiden ze uit tot lokale bekenden op thuiseiland Java ook wereldwijd trekken ze de aandacht van rock- en metalmuzikanten. Voice of Baceprot komt op dinsdag 30 november naar Nijmegen en zal het podium van Merleyn beklimmen.

genre

metal

media

Voice of Baceprot

Tuesday 30 November 2021

placeholder