fbpx

Entree­vrijwilligers

Entree­vrijwilligers
Doornroosje is op zoek naar enthousiaste en gepassioneerde entreevrijwilligers! 

Wat houdt dat precies in? Als entreevrijwilliger ben jij onderdeel van het welkomstcomité, waarbij je een gastvrije rol vervult en verantwoordelijk bent voor het scannen van de kaartjes. Tijdens je dienst neem je een actieve houding aan, open je de deur voor bezoekers en sta je klaar om hun vragen te beantwoorden. De entreevrijwilliger is het eerste gezicht van Doornroosje en zet daarmee de toon van de avond.  

Dus, ben jij een sociale muziekliefhebber met een representatieve houding, een vlotte babbel en heb je zin om bezoekers te verwelkomen bij een leuk avondje uit? Ben jij oplettend en vind je het niet eng om iemand aan te spreken? Blijf je met gemak energiek en vriendelijk tot middernacht? Solliciteer dan en wordt onderdeel van de Doornroosje-familie!

Wat wij vragen: 

  • Beschikbaarheid voor ongeveer 12 uur in de maand, verdeeld over vier diensten van 3 uur;. 
  • Werktijden voornamelijk in de avonduren (tot uiterlijk 0u ‘s avonds), ook op zon- en feestdagen; 
  • Flexibiliteit in werkplek. Naast Doornroosje werk je incidenteel op andere locaties in Nijmegen, zoals het Openluchttheater de Goffert, de Vereeniging, de Stadsschouwburg en de Stevenskerk. 

Wat wij bieden: 

  • Een vrijwilligerspas, waarmee je gratis toegang kunt krijgen tot shows en een korting krijgt aan de bar; 
  • Een grote groep gezellige collega’s, die ook mogen deelnemen aan de leukste door Doornroosje georganiseerde medewerkersactiviteiten. 

Solliciteren doe je door dit formulier in te vullen. We doen ons best om je zo snel mogelijk te voorzien van een reactie.  

placeholder