Entree­vrijwilligers

Entree­vrijwilligers
In de vooravond van een vernieuwd actief Doornroosje, zijn wij driftig op zoek naar enthousiaste en gepassioneerde entreevrijwilligers!  

Wat houdt dat precies in? Als entreevrijwilliger ben jij onderdeel van het welkomstcomité, waarbij je verantwoordelijk bent voor het scannen van de kaartjes én de rol van gastheer/gastvrouw vervult. Jij beantwoordt prangende vragen van de bezoeker en stuurt hen de juiste kant op. Je bent het eerste gezicht van Doornroosje (en in de zomermaanden ook het Openluchttheater de Goffert) en zet daarmee de toon van de avond.  

Dus, ben jij een sociaal dier met een open houding, goede communicatieve vaardigheden, een liefde voor (pop)muziek en ben je bereidwillig om mensen te behelpen in een fijne Doornroosje-beleving? Ben je 4 avonden per maand beschikbaar én wil jij ook zo’n mooie vrijwilligerpas, waarmee je gebruik kunt maken van vrije toegang tot producties in Doornroosje? Solliciteer dan en word onderdeel van de Doornroosje-familie! 

Wat wij vragen: 

  • Beschikbaarheid voor 4 diensten à 3 uur per dienst 
  • Werktijden voornamelijk in de avonduren, ook op zon- en feestdagen 
  • Flexibiliteit in werkplek. Naast Doornroosje werk je incidenteel op externe locaties (in Nijmegen) 

Wat wij bieden: 

  • Een vrijwilligerspas, waarmee je gratis toegang kunt krijgen tot shows en een lekkere korting op je drankjes krijgt aan de bar
  • Een grote groep gezellige collega’s, die ook allen deelnemen aan de leukste door Doornroosje georganiseerde medewerkersactiviteiten

Solliciteren doe je door dit formulier in te vullen. We doen ons best om je zo snel mogelijk te voorzien van een reactie.