Afbeelding voor 10cc

10cc

woensdag 17 november 2021
locatie:
De Vereeniging
datum:
woensdag 17 november 2021
zaal open:
19:15 uur
aanvang:
20:15 uur
De befaamde band 10cc keert terug naar Nijmegen voor een nieuwe show vol met klassieke meezingers als, ‘I’m Not In Love’, ‘The Wallstreet Shuffle’ en ‘Dreadlock Holiday’. De band heeft inmiddels wereldwijd meer dan 30 miljoen albums verkocht. In de jaren ’70 was de band de toonaangevend in de charts en werden ze als een van de creatiefste en meest kleurvolle bands van de wereld beschouwd.

Ondanks het uitblijven van een nieuw album (laatste release ‘Mirror Mirror’ stamt uit 1995), tourt de band al weer enkele jaren over de hele wereld en blijven hun shows immens populair. Frontman Graham Gouldman: “We zien niet enkel de mensen die we verwachten, de mensen die zijn opgegroeid met 10cc, maar we merken dat er ook telkens een jonger publiek naar onze shows komt.” Verwacht een sterke show met enkel tophits die je van a tot z kan meezingen!

Let op: Het optreden zal plaatsvinden in De Vereeniging, Keizer Karelplein 2D in Nijmegen. Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar (geplaceerd).

foto: Reinout Bos

genre

pop, rock

media

10cc

woensdag 17 november 2021