Doornroosje
loader

40UP

40UP gaat maximaal in Doornroosje in oktober. Half juli zijn we in Nijmegen voor een speciale 40UP avond in het teken van de Vierdaagsefeesten, we doen dan alleen de Paarse Zaal. Maar daar voelen we ons wel heel erg thuis, zeker na afgelopen mei editie waar we heerlijk hebben gedanst met z’n allen in de Upbeat zaal.

Dat smaakt zeker naar meer dus gaat met ingang van vandaag voor degenen die 14 juli andere plannen hebben of een keertje willen overslaan ook onze herfsteditie van 19 oktober in de verkoop. Ons thema in oktober is ‘Everybody Dance Now’ waarbij de muziek in de Rode Zaal wordt verzorgd door 40UP DJ Alex van Oostrom met ditmaal een gastoptreden van de Amsterdamse vocaliste Miss Bunty (momenteel te zien als jury in het TV programma All Together Now). Er zal deze editie wat meer nadruk worden gelegd op de muziek uit de jaren ’80 en ’90 en ’00’s, zolang er maar een goede beat achter zit.

Klinkt goed? Voor de eerste 100 enthousiastelingen zijn kaartjes nu verkrijgbaar voor 15 euro inclusief servicekosten. Daarna kosten ze 17,50 euro dus you know what to do! 😉