Doornroosje
loader

Dotan presenteert 7 Layers Sessions

Dean Lewis + Lucy Rose + Tamino

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

7 Layers Sessions: Dotan presenteert zijn favoriete singer-songwriter avond. Dotan zal deze avond de door hemzelf uitgenodigde singer-songwriters aan ons voorstellen: Dean Lewis, Lucy Rose, en Tamino.

‘7 Layers’ staat voor de zeven lagen waaruit onze huid bestaat. Met het afpellen van deze huidlagen kom je dichter bij de ‘kern’ en daar komen de puurste dingen uit voort. Zo zou muziek ook moeten zijn! Als muzikant leg je je ziel bloot en ben je bereid om persoonlijke verhalen te delen met een grote groep ‘vreemden’. Op de ‘7 Layers’ avonden staat deze rauwe aanpak centraal. Een artiest met zijn/haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. Eigenlijk wordt de zaal die avond omgetoverd tot een huiskamer waarin nieuwe muziek ontdekt kan worden. Geen beats, geen over geproduceerde muziek, maar gewoon echte liedjes en echte verhalen.

Na twee uitverkochte 7 Layers sessie in Doornroosje komt Dotan op 28 maart naar Nijmegen en presenteert zijn 7 Layers Sessions: ‘De drie artiesten die deze avond zullen spelen zijn mij inmiddels bekend maar houd ik nog even geheim. Wel kan ik beloven dat dit wederom een hele bijzondere avond gaat worden!’, aldus Dotan.

Dean Lewis
De Australische singer-songwriter Dean Lewis werd door Dotan ontdekt in een kleine kroeg, waar hij per toeval was beland. Dean Lewis is al jaren bezig als songwriter en ontdekte pas recent dat hij misschien zelf ook het podium op wil. Met fantastische liedjes en een rauwe authentieke stem is hij meer dan klaar om jullie harten te veroveren en te laten horen dat hij snel zal uitgroeien tot een grote naam.

Lucy Rose
Lucy Rose timmert al een aantal jaar aan de weg als singer-songwriter en staat op het punt om haar derde album uit te brengen. Dotan is al tijden groot fan van haar muziek en is van mening dat veel meer mensen haar muziek zouden moeten horen. Gewapend met haar akoestische gitaar zal ze ook van jou een fan maken tijdens 7 Layers Sessions.

Tamino
De Belgische singer-songwriter Tamino heeft een stem die doet denken aan Jeff Buckley. In Vlaanderen ligt men sinds kort al aan zijn voeten en daar won hij onlangs de prestigieuze prijs ‘De Nieuwe Lichting’. Zijn meeslepende liedjes zullen je vast en zeker in vervoering krijgen. Mocht je nog niet overtuigd zijn? Kijk deze prachtige live uitvoering van zijn liedje ‘Habibi’ en laat je betoveren!

Bekijk de foto's