Doornroosje
loader

7 Layers Sessions

Alex Vargas + Billie Marten + Billy Lockett

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Bij 7 Layers Sessions presenteert Dotan op een avond drie van zijn favoriete singer-songwriters.

Na meerdere uitverkochte edities keert 7 Layers Sessions terug in Doornroosje. Een avond vol echte, authentieke liedjes, waar je in volledige stilte van kan genieten. “Keer op keer blijken dit zulke bijzondere avonden te zijn en ik ben dan ook heel trots dat er weer een 7 Layers avond komt in Nijmegen.” aldus Dotan.

Alex Vargas
Vargas, geboren uit een Deens/Engelse moeder en Uruguayaanse vader, heeft de soul in zijn lijf zitten. De Deense singer-songwriter heeft één van de meest indrukwekkende zangstemmen sinds Michael Hutchence, Steve Winwood en Robert Palmer. De gitaar heeft een prominente plek in het geluid van Vargas’ soulvolle folk met elektronische elementen.

Billie Marten
De pas 18 jarige singer-songwriter uit London wordt nu al gezien als het talent van de toekomst. Billie Marten maakte haar Nederlandse debuut tijdens het 7 Layers festival en begint nu aan haar eerste echte tour. Met haar fluwelen engelenstem zingt zij over de meest diepe onderwerpen. Dotan volgt haar al een poos en vindt het hoog tijd dat meer mensen Billie leren kennen. Hij kan dan ook niet wachten om haar aan je voor te stellen. De andere twee artiesten worden zeer binnenkort bekend gemaakt.

Billy Lockett
De Engelse singer-songwriter Billy Lockett is al een tijdje bezig in de luwte, maar 2018 lijkt zijn grote doorbraakjaar te worden. Zijn muziek is hartverscheurend en rauw en bleef dus ook Dotan niet onopgemerkt. Na het opnemen van een 7 Layers sessie voor het online platform, besloot Dotan hem ook uit te nodigen voor de tour. Dit wordt zijn debuut in Nederland en hij kan dan ook niet wachten om liedjes van zijn aankomende debuutalbum voor jullie te spelen!

Let op: uitsluitend staplaatsen.

Bekijk de foto's (Billie Marten)
Bekijk de foto's (Billy Lockett)
Bekijk de foto's (Alex Vargas)