Doornroosje
loader

Dotan presenteert 7 Layers Sessions

Luke Sital-Singh + Mahalia e.a.

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Deze show is uitverkocht. Zoek je nog kaarten, kijk dan op ons ticketforum voor aangeboden kaarten of plaats een aanvraag, klik HIER.

Dotan zal deze avond drie door hemzelf uitgenodigde singer-songwriters aan ons voorstellen. De eerste twee singer songwriters zijn inmiddels bekend: Luke Sital-Singh en Mahalia.

‘7 Layers’ staat voor de zeven lagen waaruit onze huid bestaat. Met het afpellen van deze huidlagen kom je dichter bij de ‘kern’ en daar komen de puurste dingen uit voort. Zo zou muziek ook moeten zijn! Als muzikant leg je je ziel bloot en ben je bereid om persoonlijke verhalen te delen met een grote groep ‘vreemden’. Op de ‘7 Layers’ avonden staat deze rauwe aanpak centraal. Een artiest met zijn/haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. Eigenlijk wordt de zaal die avond omgetoverd tot een huiskamer waarin nieuwe muziek ontdekt kan worden. Geen beats, geen over geproduceerde muziek, maar gewoon echte liedjes en echte verhalen.

Na vier uitverkochte ‘7 Layers sessions’ in Amsterdam en Groningen, is het nu de beurt aan Nijmegen om kennis te maken met dit bijzondere concept. “Doornroosje staat hoog op mijn lijstje van favoriete zalen in Nederland en is een club waarvan ik zelf weet hoe fijn het is om er te spelen. Nijmegen ademt op diverse manieren muziek. Ik ben dan ook heel erg trots dat deze avond met internationale singer-songwriters op deze waanzinnige locatie mag plaatsvinden.” aldus Dotan.

LUKE SITAL-SINGH

Niemand minder dan Luke Sital-Singh zal samen met twee nog aan te kondigen artiesten de harten van de 7 Layers bezoekers veroveren en de zaal stil spelen. De Britse singer-songwriter werd in 2014 al getipt als opkomend talent in de ‘BBC Sound of 2014’ lijst. Nu brengt Luke nieuwe liedjes uit met de EP ‘The Breakneck Speed Of Tomorrow’, met zijn meest ingetogen en subtiele liedjes tot nu toe waarop zijn stem op zijn kwetsbaarst klinkt. Dotan nodigde Luke al uit voor zijn 7 Layers Festival in september en was daar zo van onder de indruk dat hij besloot hem direct uit te nodigen voor de 7 Layers Sessions, de eerste editie in Doornroosje.

MAHALIA

Naar eigen zeggen maakt Mahalia ‘Psycho acoustic soul’  en die omschrijving dekt de lading best goed. De warme stem van de zangeres uit Leicester is al opvallend, maar de nummers des te meer. Haar liedjes komen recht uit het hart, ze zijn herkenbaar maar toch nieuw, fragiel en met een hoge hit gevoeligheid.

NATHAN BALL
Nathan Ball veroverde al vele harten tijdens het 7 Layers Festival en Dotan besloot hem daaropvolgend uit te nodigen voor de 7Layer-sessies in november. Hij legt momenteel de laatste hand aan zijn debuut  album welke volgend jaar uit zal verschijnen. Laat je verrassen door zijn prachtige warme stem en bijzondere gitaarspel!

Let op: uitsluitend sta plaatsen.

Bekijk de foto's