Doornroosje
loader

The David Bowie Alumni Tour

A Bowie Celebration

Tickets
zo 27 januari
  • Normaal€ 43,00
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

David Bowie speelde in 1990 in Nijmegen in het Gofferpark, tijdens zijn Sound & Vision Tour. Dik drie jaar na zijn overlijden worden in Doornroosje de muziek en het leven van David Bowie gevierd. En wel onder de noemer ‘A Bowie Celebration’. In 2019 gaat namelijk een keur aan topmuzikanten, vrienden en mensen die lang met Bowie hebben samengespeeld, samen op tournee om een grootse show te brengen met nummers uit het imposante oeuvre van David Bowie.

Hoewel de band een hoge rotatie van indrukwekkende samenstellingen heeft, zijn er een aantal vaste waardes bij ‘Celebrating Bowie’. Op dit moment mogen we die namen helaas nog niet bekend maken. Ook is nog niet geheel duidelijk wie de begeleidende muzikanten zijn. Reken er maar op dat het topmuzikanten zijn, die jaren ervaring hebben in het spelen, schrijven en opnemen met David Bowie.

Tenslotte mag het publiek een hele rits speciale gasten en verrassingsoptredens van andere bandleden van Bowie verwachten tijdens deze tournee. Dit gezelschap muzikanten van wereldklasse brengt een show met elementen die Bowie beïnvloed hebben en waarmee Bowie op zijn beurt de popcultuur, kunst en mode beïnvloedde.

Welke nummers de setlist halen merken we de avond zelf wel. Het aantal klassieke Bowie nummers is immers immens maar wij verheugen ons nu al op Heroes, Ziggy Stardust, Young Americans, Fame, Sound And Vision, Golden Years, Station To Station, Ashes To Ashes, Rebel Rebel en The Jean Genie.

De line-up bestaat uit:

Mike Garson
Earl Slick
Mark Plati
Carmine Rojas
Bernard Fowler
Corey Glover
Joe Sumner
Lee John

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.