Doornroosje
loader

FortaRock

Afterparty: Gama Bomb + Savage Messiah

Geen pre-party dit jaar, maar een heuse afterparty voor de mensen die er geen genoeg van kunnen krijgen! En ook nog eens eentje waarbij de voetjes nog eventjes lekker van de vloer kunnen, want er mag gemoshed worden op dit speedmetal feestje!

Sinds een paar jaar schieten de retro thrash en speedmetal bands als paddestoelen uit de grond. De een is nog beter dan de andere, de kwaliteit en speelgenot spatten er vanaf! Allemaal putten ze uit de rijke historie van de vroege thrash metal uit de jaren tachtig toen bands als Exodus, MDC, S.O.D., Suicidal Tendencies, Excel, Nuclear Assault, Tankard nog de dienst uitmaakten. Snelle uptempo punk crossover thrashmetal. Gama Bomb doet niets anders dan dat.

De Ierse band laat zich tekstueel vooral inspireren door pulp horror en science fiction als Twilight Zone, Tales From the Crypt. Net als hun grote voorbeelden houden de mannen van Gama Bomb ook wel van een biertje op zijn tijd. Dat dit de meligheid en het feestgenot bevorderen moge duidelijk zijn. Uiterst herkenbare thrashbommetjes als “Hammer Slammer”, “Slam Anthem” en “Thrashaholic” hebben Gama Bomb inmiddels op de kaart gezet. Het wordt gegarandeerd een dik slamdance feestje!

Aan Savage Messiah de boel warm te houden nadat Slayer de laatste noten heeft gespeeld, want om 0.00 uur zullen zij aftrappen. De band die onlangs een nieuwe lanspeler heeft uitgebracht via het fameuze Engelse Earache label. Het geluid van de band laat zich nog het beste omschrijven als Testament in haar beste dagen met een zanger die het midden houdt tussen Chuck Billy en Rob Halford! Kenners weten dan al genoeg. Een band om in de gaten te houden.

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden