Doornroosje
loader

An evening with

Alan Parsons Live Project

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

In 1969 zette de bebaarde Brit Alan Parsons zijn eerste schreden in de muziekwereld dankzij bijdragen aan het baanbrekende Beatles-album ‘Abbey Road’. Ook zijn werk als engineer aan de Pink Floyd-platen ‘Atom Heart Mother’ en ‘Dark Side of the Moon’ zijn de boeken in gegaan als uiterst vernieuwend en experimenteel. Met Alan Parsons Live Project is hij verantwoordelijk voor de megahits ‘Old & Wise’ en ‘Don’t Answer Me’. Daarnaast staan illustere namen als John Miles, Cockney Rebel, Al Stewart en The Hollies op de producers-palmares van Parsons.

Maar waar het vanavond allemaal om gaat, is The Alan Parsons Live Project. Met dit concept bracht Parsons de belangrijkste platen van zijn carrière uit met als eerste ‘Tales of Mystery and Imagination’. Elk album van het Alan Parsons Project dat hierna volgde, is een oceaan van geluiden, mooie melodieën en tekstuele hoogstandjes die doen denken aan het werk van Pink Floyd, Todd Rundgren, ELO en Genesis.

Let op: dit optreden van Alan Parsons Live Project vindt plaats in De Vereeniging en is niet geplaceerd.

Bekijk de foto's