Doornroosje
loader

FortaRock

All Shall Perish + Purest of Pain

Dit is een S.O.S. concert. Op vertoon van je collegekaart kun je van maandag tot en met donderdag voor de helft van de prijs naar S.O.S. concerten in Merleyn. Jawel, maarliefst 50% korting. De korting is alleen te verkrijgen aan de deur van Merleyn, en op = op.

Zo kort voor de zomervakantie hebben we nog een hele fijne metalshow weten te regelen. All Shall Perish, die in 2009 op het FortaRock festival stond, komt weer naar Nijmegen!  De Amerikaanse band heeft alweer vier platen op haar naam staan en behoort nog immer tot de koplopers van het populaire ‘deathcore’ genre samen met bands als Suicide Silence, Carnifex, Caliban, Whitechapel en Despised Icon.

De brutale deathcore die op meesterwerk ‘The Price of Existance’ uit 2006 nog te horen was heeft op het laatst album uit 2011 ‘This is Where it Ends’ plaats gemaakt voor een wat melodieuzer en organischer geluid. De natuurlijke behoefte voor experimenteren is gebeleven, maar het geheel klinkt wat gelikter, maar zeker niet minder heavy. Nog steeds aanwezig zijn de vele technische loopjes, screams en diepe grunts die worden afgewisseld met rustige, slepende instrumentaaltjes, opbouwende tussenstukken, cleane zang en slepende gitaarmelodieën. Voor slechts een tientje krijg je gegarandeerd een mokerharde show! Merleyn kon wel eens te klein zijn vanavond…