Doornroosje
loader

No Strings Hardcore

Animal Tag + Trackdriver + Inacopia

Splitt2nd + Rocky Montana + Rampaged b2b System-X

Zaterdag 27 december ná de Zalige Kerstdagen óf Kerstdepressie, gaan we ons met zijn allen verenigen en ontdoen van de ‘Demonen’ uit het afgelopen jaar en speciaal daarvoor is er weer een “No Strings Hardcore Nacht” in Merleyn. Het Hardcore label ‘No Strings Hardcore’ uit Nijmegen dat sinds 2014 is begonnen met de ‘NSH Nachten’ is nu al een wijd verspreid fenomeen.

De allereeste release van het label ‘NSH00001 This Is No Strings Hardcore’ verscheen 2 jaar geleden en nu, twee jaar later in Oktober de tiende release uitgebracht te hebben is er des te meer reden voor een dikke afsluiter van het jaar. Na de eerste twee edities van de ‘Nacht’ en nu dus de derde op komst kunnen we wel zeggen dat ‘NSH’ hier is om te blijven; het jaar zal knallend afgesloten worden, zodat we 2015 weer fris in kunnen! Iedereen weet inmiddels dat ‘No Strings Hardcore’ er is voor de mensen mét ruggengraat, die komen om te feesten op Hardcore zonder tierelantijn. Ook deze editie zal dit wederom dubbel en dwars bewezen worden, want het gezelschap wat bij elkaar geroepen is hiervoor, liegt er niet om.

Huppel maar een paar keer rond en schud die benen eerst los want het zal nodig zijn de spierpijn enigszins op te vangen na deze nacht en wel om het volgende;

Het grof geschut deze editie zal om te beginnen komen van hoe kan het ook anders; de 2 mannen uit de harde kern van het Label en tevens de residents van de ‘Nachten’: Animal Tag & Trackdriver! Genietend van steeds groter wordende faam zullen zij uiteraard aanwezig zijn ‘NSH’ te vertegenwoordigen en het afgelopen jaar te vieren.

Dat brengt ons direct bij Inacopia, deze man uit Nijmegen heeft de boel flink opgeschud de allereerste (Label) ‘Nacht’ en met net zijn derde release uit op ‘NSH’ is dit het juiste moment dit weer eens dikjes over te doen. Verdere ondersteuning komt van drie welbekende Wijzen, deze keer uit het westen – genaamd: Rampaged, System-X & Splitt2nd!

Rampaged; zijn naam zegt al genoeg. Deze man staat op menig feest en is tevens resident bij het engelse Toxic Sickness. Rampaged zal de boel slopen samen met niemand minder dan System-X, jawel; de altijd goedgeluimde man die de laatste editie gruwelijk afsloot, geen verdere introductie nodig.

Dan blijft over Wijze nummer 3; Splitt2nd! Mr. ‘Gabber.FM’ himself. Deze man heeft overal een voet in aarde, heeft menig release op zijn naam staat en is de veelzijdigheid zelve, uptempo is wat de klok slaat! And last but not least hebben we Rocky Montana. De man uit Gelsenkirchen, Duitsland heeft al op menig feest in Europa gestaan en zal de kleur in ‘NSH’ naar voren halen deze ‘Nacht’. Zeg je Party zeg je ‘Rocky Montana’!

Dus nog één laatste waarschuwing.. schud die benen los want met dit Bonte NSH gezelschap de ‘Nacht’ in? OUCH!!! Tip: wees aanwezig vanaf 11 uur want de ‘Nachten’ kennen geen ‘warming-up’ of al die gekke dingen. Het gaat weer los in de Nijmeegse Dierentuin!

lees meer