Doornroosje
loader

Planet Rosevicee

Answer Code Request + Roger Gerressen + Jocelyn Abell

We gaan er dit jaar in Merleyn weer flink de schouders onder zetten om bijzondere, frisse artiesten naar Nijmegen te halen. Sinds een aantal jaren vindt ongeveer 1 keer per jaar de mini versie van de Planet Rose plaats in de Hertogstraat: de Planet Rosevicee. In 2013 zullen we vaker onder deze naam frequenter avonden gaan doen.

Te beginnen met deze avond. Wij hebben een kersverse Berghain resident weten te strikken voor de kickoff: Patrick Graser, beter bekend als Answer Code Request. Hij is een goede vriend van Marcel Dettmann, afkomstig uit dezelfde Oost Duitse stad en ontdekten samen electronische muziek. Hij bracht een aantal laaiend enthousiast ontvangen releases uit op het MDR label van Marcel. Die andere stadsgenoot, Norman Nodge, stopte vorig jaar een exclusive track in zijn Berghain mix CD. Sinds kort is hij daar dus ook resident en verwachten wij veel van Patrick dit jaar.

ESHU boegbeelden Roger Gerressen en Jocelyn Abell hebben in 2012 flink de (internationale) aandacht getrokken met het gelijknamige label wat ze samen Ivano Tetelepta en Daan Lekatompessy runnen. Hun sound sluit perfect aan op ACR.