Doornroosje
loader

Planet Rose - Vierdaagsefeesten

Anthony Parasole + Anetha + Fabrizio Rat - La Machina

Doka + Umwelt + DeFeKT + Mark Wanders

Op donderdag 19 juli staat er een Planet Rose marathon in de startblokken. Overdag zijn we as always te vinden op het Valkhof Festival en vanaf 0.00 uur stipt kan er verder geraved worden in Doornroosje met o.a. Anthony Parasole.

Anthony Parasole is geen onbekende in het Nijmeegse en heeft dankzij ijzersterke sets een flinke aanhang opgebouwd. Verder pakken we louter debuten vanavond. Blocaus resident Anetha zag haar carriere dit jaar in een grote stroomversnelling raken door constant te vlammen en het verfijnen van haar ambacht. We hebben ook nog een Nederlands debuut te pakken met Fabrizio Rat, een bijzondere live artiest die live techno jams combineert met een heuze grand piano vleugel. Bijzijn is meemaken. Aan Doka om dit knalfeest op zijn eigen onnavolgbare wijze in te leiden.

De Paarse Zaal staat in het teken van het beste wat electro anno 2018 te bieden heeft. Franse cultheld Umwelt is al ruim 20 jaar voorvechter en boegbeeld van dit obscure genre dat vorig jaar aan een gigantische renaissance begon. Samenwerkingen met onder andere Helena Hauff en zijn labels Rave Or Die en New Flesh, hebben een katalyserende rol gespeeld in de hernieuwde interesse in electro. De Ierse live artiest DeFeKT zit al minstens zo lang in de lift en heeft een enorme reputatie opgebouwd. Tot slot hebben we lokale held Mark Wanders uitgedaagd om een electro only set te draaien, de eeste in zijn lange carrière.