fbpx
Afbeelding voor Archipel

Archipel - Forever Young

Archipel

vrijdag 2 december 2022
locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 2 december 2022
zaal open:
23:59 uur
start:
23:59 uur

Archipel – Forever Young

Let’s dance in style, let’s dance for a while: Op vrijdag 2 december keren we terug in Doornroosje met een clubnacht in de paarse zaal. Er staat een line-up met landelijk talent en internationale allure klaar om samen met jullie de Archipel-Jungle af te breken.

Alex Kassian
De uit Kyoto afkomstige, maar in Berlijn gevestigde DJ en producer Alex Kassian has seen it all. Met zijn optimistische en energieke sound reisde hij met zijn shows over de hele wereld; van Tokyo naar Delhi tot aan alle clubs in Berlijn. Ditmaal debuteert hij in Nijmegen met zijn verfijnde House Grooves.

Boss Priester
De Rotterdamse DJ en producer Boss Priester timmert hard aan de weg. Door zijn recente releases op WhatNxT en Dark Side Of The Sun wordt zijn muziek door grote namen in de scene gedraaid. Met zijn smaakvolle blend van Minimal en House heeft hij inmiddels zelf al menig club plat gespeeld. Op 2 december maakt hij zich op voor zijn debuut in Doornroosje.

Archipel Soundsystem is host van de avond en klaar om de Paarse Zaal te voorzien van dansbare en ritmische House Grooves.

genre

house, clubnacht

media

Archipel

vrijdag 2 december 2022

placeholder