Doornroosje
loader

Ares + Marone

Vanavond een van Nederlands grootste hiphop talenten in Merleyn. Ares is net 18, komt uit Oosterhout maar stond in de finale van BNN’s the Next MC, werd genomineerd voor een State Award voor “Rookie of the Year” en 3voor12 bestempelde hem al als een van de grootste beloftes voor 2014. Een titel die hij tot dusver volledig waarmaakt.

Na twee succesvolle EP’s dropt Ares in oktober zijn debuut album ‘Road Trip’. De plaat komt uit bij Top Notch en bevat featurings van niet de minste: onder meer Big2, Gers Pardoel en Lange Frans zijn te horen op Road Trip. Op het album laat Ares zich inspireren door uiteenlopende artiesten, van The Beatles tot Clams Casino. Deze diverse inspiraties maken Road Trip ook een diverse plaat: van rauwe hiphop rhymes tot diepere tracks en aanstekelijke pop nummers. Als voorloper van het album kwam onlangs de single “Meisje” uit, een aanstekelijk nummer met Ares kenmerkende goede flow, een slimme hook en genoeg ruimte voor humor.

Het grote publiek kon al kennis maken met Ares Op Appelsap festival en Solar, waar hij beweest ook live zijn mannetje te staan. Vorig jaar stond Ares al met Fotosynthese in Merleyn, maar met zijn debuutplaat op zak en een jaar ervaring erbij komt hij vanavond terug om Merleyn weer goed op zijn kop te zetten.

lees meer
Bekijk de foto's