Doornroosje
loader

Planet Rose & El Mundo & Satori present

Arjuna Schiks – live + Joop Junior – live e.a.

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.
Na hun succesvolle Poyekhali EP  op Bla Bla records begin februari, en de lancering van hun liveset, hebben El Mundo & Satori een druk jaar gehad. Een vol festivalseizoen, een tour door Amerika, en, wat de heren uit Nijmegen noemen, hun mooiste gig allertijden, de legendarische 2,5 uur set na Extrawelt in Doornroosje.
 
Mundo & Satori:
“Net zoals vorig jaar hebben wij de eer om een Planet Rose avond te hosten, in onze stijl. Dit keer hebben we drie toffe artiesten weten te strikken die wij al een tijdje volgen, en waar we stiekem ook een beetje fan van zijn. Het afgelopen jaar hebben de beste artiesten uit het buitenland in Doornroosje gestaan. Wij willen met deze editie laten zien wat Nederland in huis heeft.”
 
Arjuna Schiks LIVE:
Wij hebben nu al een paar keer op avonden gestaan waar Arjuna ook moest spelen, en het publiek ging letterlijk bij elkaar op de nek. De stijl van Arjuna zit vol met tegenstrijdigheden. Stevig, maar ook dromerig. To the point, maar ook mysterieus. Dansbaar, maar ook handjes in de lucht. Subtiel, maar ook rauw. Om eerlijk te zijn hebben we geen idee wat voor een stijl het nou precies is. Maar het is niet nodig om iets in een hokje te plaatsen. Het is smaakvol, heeft karakter, en is muzikaal. 
Arjuna zal met zijn debuut in Doornroosje laten zien waarom hij een van de meest gewilde artiesten van het Amsterdamse nachtleven is.
 
Joop Jr LIVE:
Maak kennis met Joop Jr! Joop”wie?”, vraag je je af? Ja juist, dat vroegen we ons  een klein jaartje geleden ook af. Hij heeft echter in korte tijd een plekje weten te bemachtigen in de vaderlandse dance-scene.
 
Vraag: Hoe kan je er voor zorgen dat je kan releasen op het label van Richie Hawtin, en er voor zorgen dat Dubfire groot fan van je wordt? 
Antwoord: Gooi Richie Hawtin, terwijl hij staat te draaien, een USB-stick vol met goede muziek naar zijn hoofd. (En gooi wel raak!) Dat is dus precies wat Joop deed, en zijn brutaliteit deed ons vermoeden dat  Joop Jr wel wat in huis moet hebben. Het was geen bluf! Joop maakt techno van wereldniveau. Techno die in Doornroosje thuishoort. De Hagenees heeft alle potentie om een groot techno-artiest te worden. Na zijn live-set zul je begrijpen waarom!
 
Floris van der Meer:
Het lokale talent Floris zal de avond aftrappen. Met de zomerfeesten heeft hij op onze avond gespeeld, en we waren zo onder de indruk van zijn set dat we hem hebben gevraagd deze avond te openen. Verwacht diepe, kwalitatieve grooves van Floris!
 
El Mundo & Satori:
Wij zullen de avond ook vormgeven met onze mix van house, techhouse en techno. We hopen jullie allen te zien op zaterdag 22 december!
Bekijk de foto's