Doornroosje
loader

Couture

Aroy Dee + Emilio Bestevez

D-Ribeiro

Na een prachtige afsluiting van de zomer met ZomerCOUTURE, keert Couture op vrijdag 11 november terug in Merleyn. MOS Recordings head honcho Aroy Dee, D-Ribeiro en resident Emilio Bestevez vullen het affiche.

Aroy Dee (M>O>S Recordings) is DJ en de producer met de breedste glimlach van Nederland. In 2001 was hij verantwoordelijk voor een van de eerste releases op Rush Hour, 15 jaar later is zijn eigen M>O>S Recordings uitgegroeid tot een van de toonaangevende labels van Nederland. Zijn enthousiaste sets en producties vol house, electro, italo en aanverwante stijlen leverden hem afgelopen zomer een energiek Boiler Room debuut tijdens Dekmantel Festival op. De oplettende Nijmegenaar kent Aroy Dee tevens van de openingstreffer op Photic Fields, een van Nijmegens interessantere labels.

Emilio Bestevez behoeft weinig introductie. De man die dit jaar de vijfde verjaardag van zijn organisatie Deep Motions vierde, komt met regelmaat terug bij Drift – Om te dansen en Planet Rose, en staat inmiddels voor de zesde keer bij COUTURE op het artwork.