Doornroosje
loader

Deep Motions

Artefakt + Wouter Brok + Emilio Bestevez

Op donderdag 20 september is Deep Motions terug, na een lange zomerstop. Komend jaar zullen we om de 2 maanden weer warme, sferische techno en diepe, dansbare house ten gehore laten brengen in de Merleyn. De september editie belooft bijzonder te worden.

Artefakt staat op het programma. Een formatie bestaande uit Nick Lapien en Robin Koek. Beide heren komen uit Nederland, hoewel Nick momenteel in Berlijn woont. Nick brengt hoofdzakelijk onder de aliassen ‘Lapien’ en ‘Metropolis’ muziek uit op kwaliteitslabels als het Griekse Bliq en het Belgische Other Heights. Zijn verfrissende en meeslepende geluid, dat moelijk in een bepaald genre valt te plaatsen, wordt zeer gewaardeerd. Robin is als muzikant, componist en afgestudeerd geluidsontwerper betrokken bij diverse muziekprojecten, zowel akoestische, analoge en digitale.
Robin en Nick hebben hun krachten gebundeld in het Artefakt ensemble. De focus ligt op techno, maar dat is een veel te brede noemer om hun geluid mee te duiden. Zeer verfijnde, donkere en atmosferische geluidsexcursies is een meer treffende omschrijving. Ze hebben al eens opgetreden in het beruchte Berlijnse Tresor. Compromisloos en zeer dansbaar, zoals je kunt horen in de set die daar opgenomen is (zie hieronder). Het duo heeft een track op een compilatie-release van het gerespecteerde Nederlandse label Field Records, dat begin september uitkomt (met verder bijdragen van o.a. Steffi en Mark du Mosch). Dit bijzondere feit willen we graag met hun en met jullie vieren.

De avond wordt geopend door Deep Motions mede-oprichters Emilio Bestevez en Wouter Brok, vanaf 23:00u zullen de deuren open zijn. Entree is zoals gewoonlijk gratis!