Doornroosje
loader

Automatic Sam + Soul Sister Dance Revolution

Vanavond komen de Nijmeegse rockers Automatic Sam bewijzen dat iets lekkers niet per se van ver hoeft te komen. Afgelopen zomer bracht Automatic Sam zijn derde album ‘Sonic Whip’ uit; een gevarieerde plaat waarop in 10 nummers een breed scala aan genres over je heen word gekieperd: van zompige stonerriffs tot rauwe garagerock, nog altijd even energiek en gretig gebracht. De plaat wordt tot dusver unaniem lyrisch ontvangen door de pers. Op het releasefeestje tijdens het Zomerkwartier bleek Automatic Sam de sonische zweep nog altijd even rauw en schurend te hanteren. 

Automatic Sam neemt het Haagse Soul Sister Dance Revolution mee, een vijfkoppige band dat stevige alternatieve rock maakt, waarin invloeden van zowel desert rock als de groovende Britse rock goed hoorbaar zijn. Afgelopen 3FM awards werden ze als enige nieuwkomer genomineerd in de categorie “Beste Rock” en met hun debuutalbum ‘Playground Kids’ op zak zijn ze klaar om Nederland verder te veroveren.

Uiteraard is er een heuse afterparty gepland met onze eigen DJ Maarten W. aan de knoppen. De kleine uurtjes zijn er klaar voor! 

Bekijk de foto's (Soul Sister Dance Revolution)
Bekijk de foto's (Automatic Sam)