Doornroosje
loader

FortaRock

Avatar + The Last Band

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Deze show is uitverkocht!

Geen kaartje en toch op zoek? Dan raden we je aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent. Heb je een ticket te veel en wil je dit op een veilige manier verkopen, gebruik dan ons ticketforum of Ticketswap. Maar let op: ook op Ticketswap zijn soms oplichters actief.

*Exclusieve NL Show*

Avatar balanceert momenteel op het randje van een doorbraak. Het nieuwe album ‘Feathers and Flesh’ is een knaller van jewelste en het optreden op FortaRock begin juni was zeer overtuigend. De Zweedse band wordt wel omschreven als een mix van Rammstein, Alice Cooper en System of a Down. De catchy en tevens knotsgekke nummers zijn voorzien van laaggestemde gitaren, NWOAHM-grooves, met de nodige industrial invloeden. De prettig gestoorde ritmes en swingende theatrale hooks maken het geheel af. Niet in de laatste plaats door Johannes Eckerström, de zeer charismatische zanger van de band. Spektakel gegarandeerd tijdens deze enige Nederlandse live show!

Bekijk de foto's (The Last Band)
Bekijk de foto's (Avatar)