Doornroosje
loader

Bad Nerves

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

A COVID Certificate is mandatory for this show. Make sure you have a valid QR code, don’t forget your ID and check the app before your visit!

Bad Nerves is een te gekke 5-koppige garage rock & roll band uit Oost-Londen. De band maakt muziek die klinkt als een combinatie van the Ramones, the Strokes and the Clash. Maar dan sneller, venijniger en met meer adrenaline.

De nummers van Bad Nerves barsten van de energie en brengen een berg kabaal met zich mee. Afgelopen jaar brachten ze hun messcherpe self-titeld debuutalbum ‘Bad Nerves’ uit, wat een ware traktatie is voor de liefhebber van oude Engelse (garage)punk. De band combineert op ingenieuze wijze zo veel genres en stijlen tot een nieuw, coherent geheel. Dat maakt de muziek vernieuwend, terwijl je tegelijkertijd het gevoel hebt terug te gaan naar de jaren ’70. Daarmee klinkt hun muziek ergens vertrouwd, maar tegelijk fris en tijdloos. Nadat ze zich al vóór het verschijnen van hun eerste album op Lowlands en Eurosonic bewezen, brengt de band nu een onmisbaar bezoek aan Doornroosje.