Doornroosje
loader

Route 024

Bandito + Kayser Karel

Geen webverkoop
22 feb 2014

Op zaterdag 22 februari neemt Route 024 de stad over. Op initiatief van Nijmegen Rock City presenteren 10 Nijmeegse bands zich vanavond op verschillende podia in de stad. In Merleyn presenteren we twee vormaalig Roos van Nijmegen winnaars: Bandito en Kayser Karel.

Aan Kayser Karel om af te trappen. De beukende rockmachine won in 2011 de Roos van Nijmegen en maakt volgens eigen zegge “stoner-psychedelic counterpunk”, een term die deze drie man sterke band niet misstaat. De eigenzinnige combinatie van de brommende bassen en de vuige riffs uit de stoner en psychedelica worden afgewisseld met melodieuze passages, wat het geheel tot een aanstekelijke bak rock maakt.

Bandito is geen onbekende voor Merleyn. Nadat ze in 2009 zowel de Roos van Nijmegen als de befaamde Gesel van Gelderland wonnen overtuigden ze menig podium in binnen én buitenland met hun oneindig energieke liveshows en brachten ze 2 EP’s uit vol venijnige hardrock met invloeden uit de stoner en de psychedelische rock uit de jaren 70. De afgelopen tijd is het even wat stiller geweest rondom Bandito omdat ze veel nieuw materiaal hebben geschreven. Hier zullen ze vanavond ongetwijfeld veel van ten gehore brengen.

Na afloop is er de Route 024 afterparty, met lekker bier en goede platen.

Bekijk de foto's (Bandito)
Bekijk de foto's (Kayser Karel)
verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden