Doornroosje
loader

'veraphobia' release party

Bandito + Tank86

Het eerste album van Bandito is een feit. Na het uitbrengen van twee EP’s en op podia in binnen en buiten Nederland te hebben gespeeld, met bands als Red Fang, Baroness, Monster Magnet, Saviours, en Karma to Burn, komt het vijftal nu met hun eerste album “Veraphobia”. Dit wapenfeit is voor de liefhebbers van zware riff georiënteerde hardrock een verademing, want deze stijl wordt niet vaak met zoveel bravoure gebracht in Nederland. Ook de blues-freak kan zijn hart ophalen met de scheurende stem van de energieke frontman.

Deze avond in Merleyn is niet compleet zonder de hulp van lokale muzikanten en zelf gebrouwen bier, kortom een feest waar je als Nijmegenaar bij moet zijn geweest. Een avond waar Nijmegen tot buiten de stadsgrenzen bekend om staat, veel energie, lekker bier en ontzettend veel gezelligheid tot in de late uurtjes.

En support your locals: tot 24 februari kun je Bandito ook nog steunen door unieke merch, zelf gebrouwen bier, of de plaat alvast te bestellen via de crowdfunding actie! Klik HIER voor meer info.

Na afloop van het release optreden van Bandito gaat het feest in Merleyn nog door tot in de late uurtjes. DJ Alain Féner draait zijn beste platen. Blijf of kom aan de bar hangen of kom je beste dansmoves laten zien. Dit gedeelte van de avond is gratis toegankelijk.

lees meer
Bekijk de foto's (Bandito)
Bekijk de foto's (Tank86)