Doornroosje
loader

Chocolade

Benji B + SVANI + Be Charm'D

Odin + IJSKOUWD + Lood de Kloot + MC Clif Bangs

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Je favoriete urban, hiphop en classics feestje keert dit najaar weer terug naar Doornroosje met een bijzondere headliner: Benji B! Deze zeer gerespecteerde DJ, toonaangevende BBC radiohost en centraal figuur in het Londonse nachtleven had onlangs nog zijn eigen stage op Appelsap 2016 en komt nu zijn eclectische sound in Nijmegen laten horen.

Daarnaast maakt opkomend producer én DJ talent SVANI uit Oslo haar Nederlandse debuut. We verwachten veel van deze Noorse, die met een aantal aanstekelijke edits en originals en ontelbaar veel DJ-mixen al haar stempel op Noorwegen heeft weten te drukken. Nu is het de beurt aan Nederland.

Verder is de warmup in handen van IJSKOUWD en bezorgen residents Be Charm’D, Odin, Lood De Kloot en MC Clif Bangs je weer een nacht lang de beste hiphop, r&b, classics, future en noem het maar op.