Doornroosje
loader

Beth Hart

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De Amerikaanse singer-songwriter Beth Hart komt voor een intiem, solo concert naar de Stevenskerk.

Voor de Grammy-genomineerde muzikante was 2016 een productief jaar. Haar recente album ‘Fire On The Floor’ kon rekenen op lovende recensies en ontving een ‘European Blues Award’ voor beste album van het jaar. De show in de Heineken Music Hall was binnen een mum van tijd uitverkocht en in 2018 zal ze de Ziggo-dome bespelen.

Beth Hart heeft al jaren een bijzondere connectie met Nederland en haar Nederlandse fans. Ze speelde twee keer eerder in Nijmegen, in een uitverkocht Doornroosje en een uitverkochte Stadsschouwburg. Het live-album ‘Live At Paradiso’ is ook een mooi voorbeeld met haar warme band met Nederland.

Let op, deze show vindt plaats in de Stevenskerk in Nijmegen. Het betreft een zitconcert met vrije placering. Weet waar je koopt, officiële tickets zijn uitsluitend te koop via deze website!

Bekijk de foto's