Doornroosje
loader

Black Lips + Häxxan

Geen webverkoop
8 mei 2018
  • Normaal€ 16,50
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Vanavond krijg je van Black Lips een XL portie rock ’n roll en garagerock voorgeschoteld. Frontman Cole Alexander en zijn bandleden hebben een voorliefde voor vunzigheid, zwarte humor en waanzin. Black Lips klinkt als Buddy Holly die flink door the distortion is gehaald of The Ramones aan de prozac.

De band is een van de voorlopers in de nieuwe golf garage rock & psychedelische rock die het club- en festivalcircuit de afgelopen 10 jaar overspoelt. Acts als Oh Sees, King Gizzard and the Lizard Wizard, Ty Segall en op nationaal niveau Iguana Death Cult, Mozes and the Firstborn zijn enkele hoofdrolspelers. Zonder Black Lips had deze revival er vast en zeker anders uit gezien.

Met hun vorig jaar verschenen, achtste album ‘Satan’s graffiti or God’s art?, deden ze veel mensen versteld staan. Sean Lennon produceerde het album en Yoko Ono speelde ook een mopje mee. Het nieuwe album beloofd een country-achtig album te worden. Hoe dan ook, waar Black Lips ook komen, ze toveren de plek om tot een zwetende bende.

Bekijk de foto's (Häxxan)
Bekijk de foto's (The Black Lips)
verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.