fbpx
Blackbird

Blackbird

SUZY V

woensdag 20 oktober 2021
Uitverkocht

Nooit meer te laat voor tickets? Meld je aan voor updates!

Whatsapp service

Liever updates per email? Meld je aan.

locatie:
Doornroosje
datum:
woensdag 20 oktober 2021
zaal open:
19:30 uur
start:
20:00 uur

De liedjes van de Nederlandse Blackbird zouden zomaar soundtracks kunnen zijn van een Quentin Tarantino film. Rauwe, vintage gitaren en filmische western strijkers gecombineerd met een krachtig, zuiver stemgeluid dat je in de verte doet denken aan Nancy Sinatra.

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

COVID Certificate is mandatory for this show. Make sure you have a valid QR code, don’t forget your ID and check the app before your visit!

Geïnspireerd door 90’s rockin’ powerhouses als Sheryl Crow en Alanis Morissette, maar ook door 70’s legendes als Joni Mitchell en Fleetwood Mac, schreef de zangeres haar eerste nummers in 2015 op een Berlijns zolderkamertje. Met een oude akoestische gitaar. Het zijn songs over heartbreaks, vrijheid en het verlangen naar het onbekende.

Na optredens op o.a. Pinkpop en Noorderslag en met drie NPO Radio 2 Top Songs op zak. staat de geboren performer nu hier met haar eigen band op het podium, en hoor je voor het eerst alle nieuwe Blackbird songs. Het debuutalbum komt in maart uit.

genre

pop, rock, singer songwriter, folk, blues

media

Blackbird

woensdag 20 oktober 2021

placeholder