Doornroosje
loader

Blauwdruk

Ocke Weeda + Thomas Elmore + Eli Dorsman

De vierde Blauwdruk! Op vrijdagavond 27 februari zal de ruimte van Merleyn zich gaan vullen met warme house en techno klanken, geïnspireerd door de swingende, soulvolle sounds uit New York, Chicago en Detroit. Met dit keer Ocke Weeda (Rush Hour), Eli Dorsman (Toffler) en natuurlijk Thomas Elmore.

Ocke Weeda (Rush Hour, Amsterdam)

Dankzij zijn vele werkuren in de Rush Hour Record Store heeft deze jonge dj een platenkennis waar maar weinig mensen tegenop kunnen. Met zijn ontwikkelde sound en strakke mixen heeft hij inmiddels al een recidency verworven bij de Amsterdamse club Radion en organisaties als MyHouse en Vreemd. Met tijdloze Chicago House tot experimentele Detroit Techno staat hij garant voor power en dansbaarheid.

Thomas Elmore – ft. Raoul van Herpen (Blauwdruk, Nijmegen)

Resident Thomas Elmore mag natuurlijk niet ontbreken op een Blauwdruk avond. Als opwarmer, afsluiter of een live-set samen met live muzikanten; telkens zorgt hij met house en techno doordrenkt van soul en funk invloeden voor het creëren van de juiste sfeer.

Eli Dorsman (Toffler, Rotterdam)

Als Darko Esser ons tipt over een groot talent uit Rotterdam die ‘soulful’ draait dan hoeven wij niet lang na te denken. En al helemaal als we zien dat hij zich graag laat inspireren door onze held Derrick May. Met nu al residencies in zowel zijn thuisstad als bij onze Belgische buren in Leuven is Eli Dorsman duidelijk ‘one to watch’ voor de komende jaren!

lees meer