Doornroosje
loader

BLØF + Buurman

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Eind vorig jaar verscheen het elfde studioalbum van BLØF, ‘In Het Midden Van Alles’. Het nieuwe album werd opgenomen in het Zuid-Franse Carpentras en werden afgerond in de ICP studio in Brussel waar BLØF eerder de albums ‘Boven’ en ‘Watermakers’ opnam. In het opnameproces was een belangrijke rol weggelegd voor producer JB Meijers die met sferen en lagen meer diepte gaf aan het album.

“Het is wellicht het album waarmee we ons meer dan ooit profileren als een band die er anno nu nog steeds toe doet. Het geluid van nu, mede dankzij de productionele input van JB”, aldus zanger Paskal Jakobsen. In 2012 vierde de band haar 20-jarig bestaan met het jubileumalbum ‘Hier – Het Beste van 20 Jaar BLØF’. De band speelde een van hun eerste shows in het ‘oude’ Doornroosje. We zijn verheugd om de heren tijdens hun clubtournee opnieuw te verwelkomen in het nieuwe pand.

Bekijk de foto's (Buurman)
Bekijk de foto's (BLØF)