Doornroosje
loader

Stellar

Boddika + Onionboy + Dima

Stellar is de 2 maandelijkse UK Bass, UK Garage en techno georienteerde avond van Doornroosje. De focus ligt op progressieve sounds van de andere kant van het Kanaal met baslijnen als bindende factor.

Stellar zet haar progressieve lijn in 2013 voort. Na geweldige avonden met Joy Orbison, Will Saul, Baauer, Ben UFO en UZ hebben we nu de Londense geweldenaar Boddika weten te strikken. Al Green aka Boddika is een veteraan die zijn carrière als experimentele D&B act Instra:mental (samen met Jon Convex) begon. Met dBridge samen organiseerden zij lange tijd de pionierende Autonomic avonden in London. De laatste jaren experimenteerde hij met verschillende tempo’s en nam afscheid van de D&B scene: Boddika was geboren!

Het Nonplus label, waarop naast Boddika artiesten als Joy Orbison, Kassem Mosse en Four Tet tracks op uitbrengen, is een van de toonaangevende electronische labels van het moment. Check de dit jaar verschenen verzamelaar ‘Think & Change’ en het zal duidelijk worden waarom de critici het label met lof overladen. Hij wordt vanavond vergezeld door de Nederlandse bass connaisseurs El Maria, Dima en Onionboy, die binnenkort weer met een nieuwe single op de proppen komt.