Doornroosje
loader

Brotherhood presents

Boef

Tickets
Sat 22 September
  • Normaal€ 17,50
  • VIP Ticket€ 44,00
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Boef behoeft eigenlijk geen introductie. De Frans-Algerijnse rapper en vlogger is een vaste waarde in de Nederlandse rapscene sinds zijn Zonamo-sessie in 2015 en zijn debuut EP ‘Gewoon Boef’ in februari 2016.

Het vervolg kon niet uitblijven. Boef heeft een YouTube-kanaal met 450.000 volgers en honderduizenden views per vlog en dropte zijn debuutalbum ‘Slaapte-kort’ in maart 2017. Met dat album verkocht hij platina, sleepte hij honderd miljoen streams binnen en werd hij wereldwijd de #28 meest gestreamde artiest in het weekend van de album-release. En daar stopte de teller niet. Met meerdere albumsingles verkocht hij meervoudig platina en de video van zijn track ‘Habiba’ werd met ruim 40 miljoen views de best bekeken Nederlandse videoclip aller tijden. Met wat geluk is dit alles een voorbode op wat nog komen gaat en zal deze deugniet in de komende tijd nog veel meer muzikale streken uithalen.

VIP Ticket: toegang tot de show + early get-in (60 minuten voor de andere mensen entree) + tijdens die 60 minuten krijg je een meet & greet met Boef.

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.