fbpx
Afbeelding voor Brass Rave Unit

Brass Rave Unit

+ Pyke

woensdag 8 november 2023
locatie:
Merleyn
datum:
woensdag 8 november 2023
zaal open:
21:00 uur
start:
22:00 uur

Ergens in de schemerzone tussen industriële rock, duistere techno en nachtelijke extase bevindt zich Brass Rave Unit, het powertrio van de Amsterdamse underground. Op ongekende tijdstippen, daar waar je doorgaans geen blaasinstrumenten vindt, brengt deze driemansformatie focus, energie en een toewijding aan de nacht.

Brass Rave Unit vindt op de vooravond van haar tienjarig bestaan haar uiteindelijke verschijningsvorm. Met “it burns the midnight oil” brengt de band de sounds van het Amsterdamse nachtleven naar een langspeler die geen genade kent. Als onderdeel van deze release brengt de band een show die al hun ervaring en liefde voor het vak bundelt in iets wat je mee moet maken om het te begrijpen.

Met shows op Glastonbury, in de nachtclubs van Berlijn tot de metrostations van New York heeft Brass Rave Unit al bijna 10 jaar aan ervaring in publiek opzwepen, hooghouden en platspelen. Brass Rave Unit kun je kennen van de mannen die al succes hebben geboekt met bands als Jungle by Night en Gallowstreet waarmee ze ook een studio delen.

media

Brass Rave Unit

woensdag 8 november 2023

placeholder