Doornroosje
loader

We Moeten Door 2 clubtour

Broederliefde

Na hun grote doorbraak 2,5 jaar geleden heeft Broederliefde zichzelf de laatste jaren ontwikkeld tot een van dé hip-hop namen van Nederland.

Hun eerste succesalbum (Hard Work Pays Off 2) won alle prijzen (MTV Award, 3FM, Edison, etc), versloeg het 13 jaar oude record van Frans Bauer door 14 weken op 1 te staan in de album top 100, en was de meest gestreamde plaat van 2016. Ook hun eerste clubtour was compleet uitverkocht, maar na dit alles is de hechte vriendengroep uit Spangen vooral zichzelf gebleven en verder gegroeid op muzikaal, live en persoonlijk vlak.

Broederliefde bestaat uit Mella, Jerr, Sjef, Emms en DJ Edson Ceasar. Zij kwamen altijd bij elkaar op een voetbalpleintje in Spangen (Rotterdam) en daar bloeide de vriendschap op. Naast voetbal was muziek altijd een belangrijk onderdeel van de vriendengroep, en zo begon het rappen een serieuze vorm aan te nemen.

Onlangs stonden ze nog in een vol Ahoy Rotterdam, vanavond komen ze terug naar Doornroosje om een intieme, energieke en positieve Broederliefde liveshow te geven.

LET OP: Voor concerten van Doornroosje geldt geen minimumleeftijd, maar bezoekers jonger dan 16 jaar dienen wel begeleid te worden door een volwassene (18+).