Doornroosje
loader

Brotherhood XL

Yung Internet + SMIB + Cry

Brotherhood, dé avond voor live rap en hiphop, daalt vanavond neer in Doornroosje met een XL line up!

Yung Internet gaat met “De Aanhouder Wint tour” het hele land door en doet ook Nijmegen weer aan.De heren waren te gast op de allereerste Brotherhood en zijn inmiddels graag geziene gasten in het hele land. Je kent ze natuurlijk van ‘1 Affoe x 2’ en ‘Superchimi’, of van hun indrukwekkende mixtapes. Op hun Long Island tape kwamen Vjeze Fur, Faberyayo en Donnie langs voor gastbijdrages. Bovenal staan ze bekend om hun keiharde liveoptredens, waaronder op het Valkhof Festival vorig jaar. Y3lli, Mautje en DJ Hyperlink zorgen live voor die vlammenzee die jij zo hard nodig hebt.

Om de rwina compleet te maken knallen we heel SMIB op het podium voor deze XL editie. Newschool hiphop to the face met SMIB op je fissa. De movement uit de Bims neemt op geheel eigen wijze Nederland over met hun tracks, fashion en lifestyle.

Nieuwkomer CRY is aardig bezig om van 2018 zijn doorbraakjaar te maken. Meerdere tracks met Jacin Trill en een show in zijn voorprogramma eerder dit jaar in Roosje zeggen genoeg: CRY is the future.